Abonare la google news

SUA. Patru persoane, inclusiv doi poliţişti, au fost ucise de un bărbat baricadat timp de 13 ore într-o casă

Doi agenţi au fost trmişi miercuri la un domiciliu, în apropiere de Boone, ai căror locatari nu s-au prezentat la serviciu şi nu răspundeau la telefon, precizează într-un comunicat biroul şerifului.

După ce au constatat prezenţa mai multor vehicule, ei au intrat în casă, unde au fost primiţi cu focuri de armă.

Întăriri au reuşit să-l scoată pe unul dintre poliţişti din casă, Chris Ward, care a murit la spital.

Citeste si:  China va depăși SUA și va deveni cea mai mare economie a lumii cu cinci ani mai devreme decât fusese estimat

Însă nu au reuşit să-l scoată şi pe colegul său, Logan Fox, care a murit la faţa locului.

Doi poliţişti şi un jandarm care au încercat să-i vină în ajutor au fost ţinta unor tiruri. Unul dintre ei a fost atins de gloanţe, însă era protejat de echipament, precizează biroul şerifului.

Atacatorul a continuat să tragă sporadic asupra forţelor de ordine, care au avut nevoie de 13 ore pentru a prelua controlul asupra situaţiei.

Citeste si:  SUA analizează cazuri noi de efecte adverse grave la persoane vaccinate împotriva Covid-19 cu vaccinul Johnson & Johnson

„Suspectul, care i-a ucis pe cei doi poliţişti, este suspectat de uciderea a doi civili în casă”, potrivit aceleiaşi surse.

Şeriful Len Hagaman a declarat pentru postul local WSOC că atacatorul a fost ucis şi că celelalte două victime erau mama şi tatăl său vitreg.

În Statele Unite, în care se află în circulaţie extrem de multe arme de foc, aproximativ 50 de poliţişti sunt ucişi anual în exerciţiul funcţiunii.

Citeste si:  Această categorie de persoane are INTERZIS la banane. Ar putea să fie letale pentru viața lor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul