Abonare la google news

Sticlele de Coca Cola au devenit problema fotbaliştilor la Euro 2020: Ce s-a întâmplat după gestul lui Cristiano Ronaldo

Sticlele de Coca Cola au devenit problema fotbaliştilor la Euro 2020. Gestul portughezului, care a scos două sticle de Coca Cola din cadru, cât şi efectele financiare ale episodului nu doar că s-a viralizat, dar a ajuns acum să fie imitat şi de alţi jucători prezenţi la turneul final.

Sticlele de Coca Cola au devenit problema fotbaliştilor la Euro 2020: Ce s-a întâmplat după gestul lui Cristiano Ronaldo – VIDEO

Paul Pogba a făcut acelaşi lucru cu o sticlă de bere, iar miercuri seară, italianul Manuel Locatelli, desemnat omul meciului după Italia – Elveţia (3-0), nici nu s-a aşezat în faţa jurnaliştilor că a şi mutat sticlele de Coca Cola, spre amuzamentul celor prezenţi în sală.

Coca Cola este investigată de Uniunea Europeană. Autorităţile de reglementare antitrust au lansat o investigaţie preliminară asupra companiei Coca Cola Co, a anunţat vineri Executivul comunitar, transmite Reuters.

Fabrica Coca-Cola din Iași a fost pentru multă vreme o adevărată atracție, fiind practic prima mare amprentă pusă de Statele Unite ale Americii pe Zona Industrială din Iași. Cu activitatea de producție închisă de mai bine de 10 ani, imensa hală din Calea Chișinăului este administrată în continuare de Compania De Îmbuteliat Coca- Cola Iași SRL.

Cu toate că nu mai produce celebrele băuturi răcoritoare, compania controlată de Coca-Cola HBC, lider în industria băuturilor non-alcoolice din România, scoate profituri consistente din închirierea spațiilor din depozit către alte firme private, informează bzi.ro.

Coca-Cola este cel mai mare producător de băuturi răcoritoare din lume, iar fabrica din Iași a fost pentru mulți ani o amprentă a Statelor Unite ale Americii pe zona săracă a Moldovei din anii 2000.

Fabrica Coca-Cola din Iași a funcționat vreme de de aproape zece ani, timp în care a produs celebrele sucuri care au fost distribuite în toată regiunea Europei Centrale și de Est. Imensa hală care se află în Zona Industrială a Iașului nu mai are activitate de producție încă din anul 2009, dar cu toate acestea continuă să înregistreze profit.

Hala din Calea Chișinăului este administrată în continuare de Compania De Îmbuteliat Coca-Cola Iași SRL, însă această firmă are ca obiect de activitate „închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate”.

Citeşte şi: Compania Coca- Cola, afectată de pandemia de coronavirus. O parte dintre angajaţi vor fi trimişi în şomaj

Citeste articolul pe RomaniaTV