Stevie Wonder se mută definitiv în Ghana

După cum a mărturisit artistul într-un interviu acordat jurnalistei Oprah Winfrey şi preluat de CNN, el a luat deja această decizie.

Întrebat de Oprah Winfrey dacă „se va muta permanent în Ghana”, celebrul cântăreţ şi compozitor, al cărui nume real este Stevland Hardaway Morris şi care a împlinit recent 70 de ani, a răspuns afirmativ.

Reputatul artist, originar din Michigan, a declarat că i-ar plăcea să-şi poată vedea din nou ţara „zâmbind”. „Vreau să văd acest lucru, înainte de a pleca să mă instalez în Ghana, pentru că o voi face”, a insistat el.

Citeste si:  VIDEO Un fost preot urmărit internațional, condamnat definitiv la 9 ani de închisoare pentru o evaziune fiscală de 8 milioane de lei: Chiar nu-mi dau seama pentru cine am reprezentat un pericol social

Stevie Wonder, interpretul unor piesele celebre, precum „You Are the Sunshine of My Life” şi „I Just Called to Say I Love You”, a spus că nu doreşte să îi vadă pe copiii lui rugându-se să fie respectaţi sau să fie apreciaţi la adevărata lor valoare. „Cum se poate aşa ceva?”, s-a întrebat el.

Citeste si:  Prima reacție a lui Selly după ce a fost amendat de poliție.

Potrivit mass-media americane, nu este pentru prima oară când cântăreţul se gândeşte să se mute în Ghana.

În 1994, el a declarat că se simte mai apropiat de comunitatea din această ţară, decât de cea din Statele Unite.

Stevie Wonder, care şi-a pierdut vederea la scurt timp după naştere, a învăţat să cânte la pian, baterie şi armonică la vârsta de nouă ani şi a semnat un contract cu celebra casă de discuri Motown în 1961. De atunci, starul american a câştigat 25 de premii Grammy şi a fost nominalizat de 74 de ori la aceste prestigioase premii muzicale.

Citeste si:  Maşina care a provocat accidentul mortal din Andronache nu avea poliţă RCA

Sursa: RFI

 12 total views