26 mai 4:24 PM

Abonare la google news

Ştefan Vlădoiu spune ce i-au lipsit Craiovei ca să ia titlul: „Koljic, fanii şi victoriile cu echipele din spate”

Fundaşul dreapta al Universităţii Craiova, Ştefan Vlădoiu, consideră că echipa din Bănie a pierdut titlul în acest sezon în meciurile din play-off cu echipele care nu s-au aflat în luptă pentru titlu.

Oltenii au adunat numai 2 puncte în meciurile cu Sepsi, Botoşani şi Clinceni.

Ştefan Vlădoiu spune ce i-au lipsit Craiovei ca să ia titlul

De asemenea, absenţa lui Koljic este invocată de coechipierul său, dar şi faptul că echipa a fost lipsită de aportul fanilor.

„Cu siguranţă se putea mai mult. În acest sezon am pierdut titlul în meciurile cu echipele celelalte, cu care nu eram în luptă pentru campionat, nu am câştigat deloc în faţa acestora. Am bătut de două ori FCSB, am bătut o dată CFR, dar cu celelalte nu am reuşit să câştigăm. Au fost şi absenţe importante, poate altceva ar fi fost dacă îl aveam pe Koljic, el a fost cel care ne-a lipsit foarte mult, nu trebuie să mai spun eu asta, chiar dacă şi băieţii care l-au înlocuit şi-au făcut treaba”, a declarat Ştefan Vlădoiu, venit să prezinte craiovenilor Cupei României, în centrul oraşului.

Azi, de la ora 18.30, Universitatea Craiova dispută ultimul meci din acest sezon, cu Academica Clinceni. Pentru gazde, partida nu mai are nicio miză, fiind însă un prilej de reîntâlnire cu fanii pe „Ion Oblemenco”, după aproape 15 luni.

„E primul meci şi ultimul cu public în acest sezon, aşteptam acest moment de când a început campionatul şi cred că în limita impusă se vor ocupa locurile. Avem un an şi ceva fără spectatori şi ne-au lipsit, poate reuşeam mai multe cu ei alături”, a spus Vlădoiu.

Vlădoiu vrea la Olimpiadă, Craiova ezită

Ştefan Vlădoiu consideră că pe plan personal a avut un sezon reuşit, chiar dacă pe final a suferit o accidentare, la Sf. Gheorghe. Fundaşul de 22 de ani şi-a trecut în palmares Cupa României, dar şi o participare la turneul final Euro under 21 cu naţionala condusă de Adrian Mutu. Vlădoiu şi-ar dori o participare cu selecţionata olimpică la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar deocamdată Universitatea Craiova nu s-a este convinsă să-şi lase jucătorii la lot pentru această competiţie, conform preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu. Vlădoiu şi alţi 5 jucători de la Craiova se află în lotul lărgit pentru Olimpiada din Japonia.

„Aşteptam de mult momentul primului trofeu. Mă gândeam când ne conducea Astra în finală că nu e posibil să am ghinionul să nu iau şi eu trofeul acesta. E un vis îndeplinit, e frumos să câştigi trofee şi sper ca la anul să câştigăm campionatul. A fost un sezon cu urcuşuri şi coborâşuri pentru mine, dar am întâmpinat această accidentare. Sper să fiu apt pentru stagiul de vară şi pentru startul următorului sezon. Îmi pare rău că nu am reuşit să ne calificăm mai departe cu naţionala de tineret, pentru că am avut un joc frumos şi rezultate bune, am fost la egalitate practic cu echipele care au ieşit din grupă. Eu am jucat numai cu Germania, dar sunt mulţumit, asta a fost să fie, sper să prind Olimpiada în vară, să merg la Tokyo”, a mai spus Ștefan Vlădoiu.

 

 

Citeste articolul pe ProSport