Abonare la google news

Ștefan Berariu, declarația zilei după argintul de la JO 2020. „Am dovedit că avem… Le avem foarte mari!”

Ștefan Berariu, declarația zilei după argintul de la JO 2020. Mihăiță Țigănescu, Mugurel Semciuc, Ștefan Berariu și Cosmin Pascari au adus medalia de argint României, după ce au terminat pe doi cursa de la patru rame masculin!

Ștefan Berariu, declarația zilei după argintul de la JO 2020

Ștefan Berariu a oferit declarația zilei, dezvăluind ce le-a spus antrenorul coordonator al loturilor naționale de canotaj, italianul Antonio Colamonici, înainte de cursă. „Chiar a fost cea mai frumoasă zi din viața mea. Mă bucur că am obținut această medalie. Am muncit foarte mult pentru ea. Sper ca la Paris să luăm medalia de aur. Noi ne înțelegem din priviri, ne simțim unul pe celălalt. Știm când trebuie să atacăm.  Pentru această medalie aveam speranțe, pentru că nu știi la ce să te aștepți de la noi. Suntem imprevizibili. Pentru această medalie am muncit cinci ani. Am avut o singură vacanță. A fost doar muncă și cantonament. Dar merită. Am primit multe mesaje de felicitări și contează foarte mult. Antonio Colamonici a spus că suntem extraordinari. Și că avem c***e mari! Am dovedit că le avem foarte mari!”, a spus Ştefan Berariu pentru GSP.

Mugurel Semciuc: „Dacă mai aveam 5-10 metri, câștigam cursa!”

„Este o zi foarte fericită! Este un vis realizat. Ne-am îndeplinit obiectivul. Ne-am făcut cursa noastră, pe care am pregătit-o. La finish nu am realizat cât de puțin mai aveam ca să-i întrecem pe australieni. Dacă mai aveam 5-10 metri, câștigam cursa! Dar suntem fericiți pentru această medalie, pentru că am muncit foarte mult. Am aflat de medalia fetelor înainte să ieșim pe apă și asta ne-a motivat! Această medalie merită din plin toată munca și toate eforturile. Mie încă nu-mi vine să cred. Suntem o barcă foarte tânără, media e de 23 de ani. Suntem motivați să participăm și la următoare ediție a Jocurilor Olimpice”, a spus Mugurel Semciuc.

ARGINT pentru echipajul de patru rame masculin la JO 2020

Mihăiță Țigănescu, Mugurel Semciuc, Ștefan Berariu, Cosmin Pascari au terminat pe locul 2 în finala finala probei de patru rame masculin, cu timpul de 5:43.13! Cei patru componenţi ai bărcii sunt vicecampioni europeni la Varese, anul acesta, şi vicecampioni mondiali la Linz, în 2019. Ţigănescu, Berariu şi Pascari sunt campioni europeni şi în 2018, la Glasgow.  Românii au alcătuit cea mai tânără barcă din finală!

Citeste articolul pe RomaniaTV