vineri 22 octombrie 1:11 PM

Abonare la google news

Starea medicală a lui Petrescu după ce i s-a blocat mâna la meciul cu Alkmaar + Care a fost cauza

Pe lângă înfrângerea suferită în fața liderului Alkmaar, CFR s-a trezit cu emoții suplimentare la meciul de joi seară din Conference League.


În timpul partidei, camerele au surprins momente în care Dan Petrescu era masat pe mâna dreaptă de un membru al staff-ului medical, iar antrenorul a explicat la final, la ProX, că ”mi s-a blocat mâna, nu am înțeles de ce, de la stres. Mi s-a blocat și bine că a fost acolo Viorel (n.r. kinetoterapeutul echipei) că altfel nu știu ce făceam. Mi-a amorțit total, i-am zis că trebuie neapărat să mă miște”.

”Blocaj articular, nimic îngrijorător”

Surse din cadrul clubului au explicat pentru playsport.ro că ”nu e nimic îngrijorător la Dan. A fost, de fapt, un simplu blocaj articular, care a apărut probabil în momentele în care gesticula mai aprig de pe margine. Știți că el se zbate permanent în timpul meciului și n-are stare! Se mai întâmplă și astfel de mici accidente”.


Eșecul împotriva olandezilor îi păstrează pe ardeleni pe ultimul loc al grupei D, cu șanse diminuate de a mai prinde poziția secundă, care i-ar trimite în play-off-ul pentru optimile de finală. Cu 7 puncte în fruntea seriei și cu încă două jocuri din ultimele trei pe teren propriu, Alkmaar e deja scăpată spre câștigarea grupei.

Ce meciuri mai au CFR și rivalele la locul 2

CFR: Alkmaar (d), Randers (d), Jablonec (a)

Jablonec: Randers (d), Alkmaar (a), CFR (d)

Randers: Jablonec (a), CFR (a), Alkmaar (d)

Clasament

1. Alkmaar 7 p (4-2)

2. Jablonec 4p (3-3)

3. Randers 3p (5-5)

4. CFR Cluj 1p (1-3)

Playsport.ro


Stirile.eu