Abonare la google news

Spitalele din Cehia au atins un punct critic. Ministerul Sănătății face apel la țările din Europa

Cehia are nevoie de ajutor pentru tratarea pacienților Covid-19. Ministerul Sănătății solicită ajutor altor țări, pentru că nu mai au loc în spitalele regionale Foto: Profimedia

  • Spitalele din Cehia au atins un punct critic și au nevoie de ajutor
  • Ministerul Sănătății din Praga face apel la țările din Europa
  • Cehia a înregistrat până acum 1.3 milioane de cazuri de infectări
  • Cehia este una dintre cele mai afectate țări la nivel global
Citeste si:  Ministerul Sănătății: Baza de date din Registrul Electronic de Vaccinări nu avea niciun grad de secretizare, fiind prin urmare publică. Orice informație publică poate fi accesată de către orice persoană, fără a justifica un interes

Cehia are nevoie de ajutor pentru tratarea pacienților Covid-19. Ministerul Sănătății solicită ajutor altor țări, pentru că nu mai au loc în spitalele regionale. Au ajuns să transfere pacienți în unitățile medicale din țară.

Așa că ministerul Sănătății cere ajutorul Germaniei, Elveției și Poloniei. Până acum pe teritoriul Cehiei s-au înregistrat 1,3 milioane de infectări și peste 21 de mii de decese. Cehia nu este singura țară europeană care are nevoie de ajutor.

Citeste si:  Există mafie în sănătate? Ce a răspuns Ioana Mihăilă, ministrul Sănătăţii

Slovacia este în aceeași situație. Acolo, este și o echipă de medici români care ajută la îngrijirea pacienților cu SARS-COV-2.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Citeste articolul pe AlephNews