3 iunie 10:00 PM

Abonare la google news

Spărgător de case, la doar 9 ani. Un bărbat din Buzău a rămas fără bunuri de 7000 de lei, după o „vizită” a copilului

Un băiat de 9 ani din orașul Pătârlagele, județul Buzău, a reușit să îi fure unui bărbat bunuri în valoare de 7000 de lei. Minorul a pătruns în apartament când nimeni nu se afla acasă și apoi a plecat în grabă. 

Poliția a intervenit atunci când au observat pe stradă un bărbat agitat care arăta către un minor ce fugea cu un rucsac în spate. Aceștia au pornit imediat în urmărirea acestuia, despre care aflaseră că ar fi dat o spargere într-o locuinţă.

A luat tot ce a prins la mână

După ce l-au ajuns şi l-au oprit, au constatat că cel după care au alergat într-un suflet este, de fapt un copil. Poliţiştii au stabilit ulterior că minorul ar fi profitat de neglijenţa persoanei vătămate, care a lăsat imobilul neasigurat cât timp nu se afla nimeni la domiciliu, şi ar fi sustras mai mulţi bani, alimente, bijuterii şi alte obiecte, scrie Adevărul.ro.

Poliţiştii au recuperat întreg prejudiciul şi l-au predat persoanei vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, iar cercetările sunt continuate de poliţişti.

Citeste articolul pe Cancan