Abonare la google news

Spania ar putea introduce pașaportul Covid. Ministrul Turismului a făcut anunțul

 

Pașaportul de vaccinare, acesta ar putea deveni realitate în Spania, începând cu luna mai, spune ministrul spaniol al Turismului, Reyes Maroto.

Miercuri, ministrul spaniol a declarat că în Spania ar putea fi implementat pașaportul de vaccinare împotriva Covid-19 din luna mai. Atunci are loc Târgul internațional de turism FITUR, la Madrid.

„Am putea fi în măsură să începem să implementăm pașaportul digital (când începe FITUR, pe 19 mai)”, a declarat Reyes Maroto pentru postul TV Antena 3, potrivit Reuters.

VEZI ȘI DE CE S-AU PRELUNGIT RESTRICȚIILE DE CIRCULAȚIE PE TIMPUL NOPȚII. PREMIERUL FLORIN CÎȚU EXPLICĂ TOTUL

Ce reprezintă certificatul Verde Digital

Președinta CE, Ursula von der Leyen, spunea săptămâna trecută că obiectivul certificatelor digitale este „asigurarea că oamenii se pot bucura de libertatea de mișcare fără a pune în pericol sănătatea publică”.

„«Certificatul Verde Digital» va fi realizat pentru a facilita libertatea de mișcare și pentru a ne asigura că, în ciuda restricțiilor care rămân în vigoare, ele vor fi folosite doar acolo unde este justificat și doar la un nivel corespunzător”, se arată în scrisoarea trimisă de Ursula von der Leyen statelor-membre, conform Politico.

CITEȘTE ȘI DOI IUBIȚI AU PRIMIT UN BILET UMILITOR DE LA VECINII CARE LE-AU AMINTIT CĂ PEREȚII SUNT “SUBȚIRI CA HÂRTIA”: “PARTIDA DE AMOR A FOST URMATĂ DE RÂSETE. COPIII SUNT TRAUMATIZAȚI”

Citeste articolul pe Cancan