Abonare la google news

Soțul profesoarei din Oradea care a murit la doar câteva zile după rapelul vaccinului Moderna: Se plângea în ultimele săptămâni că îi este frig

O profesoară din Oradea a intrat în comă la câteva ore de la administrarea rapelului vaccinului anti SARS-CoV-2, transmite Antena 3.

Femeia, vaccinată cu Moderna, a murit apoi, după trei zile, la spital. Momentan nu s-a stabilit o legătură între administrarea rapelului și decesul femeii.

Profesoara Adriana Bunea s-a stins din viaţă, joi seara, la Spitalul Judeţean Oradea, după ce, cu câteva zile mai devreme, respectiv pe 8 martie, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului în stare foarte gravă.

„Doamna a fost adusă de un echipaj al Serviciului de Ambulanță, la cinci ore după rapel, după spusele familiei. În urma analizelor făcute de colegii mei, la momentul prezentării, a reieșit acidoză metabolică severă pentru intoxicație cu substanță necunoscută.

Citeste si:  Pepe, lovitură cruntă din partea 'amantului' Ralucăi Pastramă. Ce a făcut bărbatul

S-au făcut dialize repetate pentru eliminarea și compensarea acestor probleme. Dar din păcate,joi pacienta a decedat.” a precizat Adrian Borcea, șeful UPU Oradea.

Serviciul de Ambulanță a găsit-o în comă profundă acasă.

„Familia ne-a spus că de 3-4 zile anterior prezentării la UPU deja prezența dureri intense abdominale, o stare generală alterată, care s-a alterat progresiv până în ziua prezentării la UPU. Partea medicală nu a debutat în ziua respectivă. Astăzi se face autopsia medico-legală și sperăm că se va stabili cauza certă a decesului.” a mai precizta șeful UPU.

Citeste si:  BILANȚUL ZILEI. 2.489 de cazuri noi și 7.116 de teste în ultimele 24 de ore. 1.255 de pacienți la ATI

Soţul Adrianei Bunea, profesorul Vasile Bunea, a povestit la Antena 3 că soţia lui s-a simţit rău în ultima perioadă și îi era tot timpul frig. Acesta a precizat că nu știe să fi existat probleme medicale grave înainte de vaccinare.

Existau probleme, dar erau minore. În ultimele două săptămâni a făcut de cel puțin trei ori ceea ce popular se numește “criză de fiere”, dar am pus-o pe seama mâncărurilor.

Citeste si:  Cu ce se ocupă Mirela Zeța acum, actrița care o imita pe Andreea Marin la Mondenii

Și inclusiv în ziua de luni, dimineață nu s-a simțit bine, dar și-a revenit, am mers la vaccin, medicii i-au făcut un consult sumar și au spus că se poate face rapelul. Cu toate că soția i-a anunțat că e slăbită.

Citește integral pe Antena 3

 

 


Citeste articolul pe G4Media

 12 total views