17 mai 9:21 PM

Abonare la google news

Soţia unui ambasador a lovit un bărbat în magazin şi a invocat imunitatea diplomatică pentru a nu fi acuzată VIDEO

Incidentul a avut loc luna trecută, iar filmarea de pe camera de supraveghere o arată pe soţia lui Peter lescouhier, Xiang Xuequi, cum loveşte un angajat. 

Lucrătorii au suspectat-o pe femeie că fură câteva produse, ceea ce a dus la acest incident. Ambasadorul Belgiei şi-a cerut scuze pentru reacţia soţiei sale.

Incidentul s-a petrecut pe 9 aprilie, într-un magazin de haine din Seul. Xiang Xueqiu, în vârstă de 63 de ani, a petrecut aproape o oră probând haine în magazin, apoi a vrut să plece, scrie presa coreeană.

Un angajat a urmărit-o în timp ce părăsea magazinul pentru a se asigura că hainele pe care le purta, care proveneau din acelaşi magazin, nu erau noi şi neplătite, conform Digi24.

Soţia ambasadorului s-ar fi întors în magazin după angajat şi, într-o confruntare surprinsă de camera de supraveghere, pare să fi împins şi lovit un alt angajat.

Poliţia sud-coreeană a interogat-o pe Xiang Xueqiu în data de 6 mai. Anterior, ea fusese spitalizată după ce ar fi suferit un atac cerebral, potrivit ambasadei belgiene.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul