Abonare la google news

Soţia şi soacra, sechestrate în casă. Mascaţii au intrat pe fereastră să le salveze. „Nu mai ieşiţi vii!“ VIDEO

 

 Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi că un bărbat îşi tine soţia şi soacra închise în locuinţă şi nu le permite să iasă afară. Evenimentul s-a petrecut duminică, 6 iunie 2021, în jurul orelor 20.00. La faţa locului au fost direcţionate imediat mai multe echipaje de poliţie din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova care au stabilit că un bărbat de 60 ani, din Craiova, refuză să deschidă uşa apartamentului de pe Strada Revoluţiei, din Craiova, pentru a permite soţiei şi soacrei sale să iasă afară. 

Astfel, cu ajutorul unei scări, poliţiştii au reuşit să pătrundă  în locuinţa situată la etajul 1, pe o fereastră a apartamentui. Femeile au fost salvate iar bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru privare de libertate.

„Nu mai ieşiţi vii din casă!“, le-ar fi tot repetat bărbatul celor două femei, după ce, cu o seară înainte, le bătuse. Soţia bărbatului a reuşit să-şi alerteze fratele, care a sunat, la rândul său, la 112. La faţa locului au ajuns foarte repede poliţiştii, care au ajuns la uşa bărbatului şi au început să negocieze cu acesta eliberarea celor două femei. Alţi poliţişti au reuşit, în acelaşi timp, să intre pe fereastră în locuinţă, soţia bărbatului deschizându-le fereastra. 

Evenimentul s-a încheiat fără ca cineva să fie rănit. Bărbatul ar avea probleme comportamentale şi este suspectat şi de probleme de natură psihică, deşi nu există un diagnostic în acest sens.

Vă recomandăm şi: 

Botoşani: Intrare în forţă în locuinţa unde un bărbat îşi ţinea sechestrată soşia / Bărbatul a fost imobilizat – VIDEO

Umilit pentru o datorie de 50 de lei: sechestrat, legat cu chingi, pe islazul sătesc şi pălmuit de mai mulţi tineri

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul