vineri 3 decembrie 1:01 PM

Abonare la google news

Soția lui Ilie Năstase, distrusă de stresul îmbolnăvirii de COVID a legendarului jucător de tenis! Cum încearcă să treacă peste tensiunea acumulată


Ioana Năstase (45 de ani), vizibil afectată de stresul îmbolnăvirii de Covid a soțului ei, Ilie Năstase (75 de ani), s-a detensionat la o sesiune de cumpărături.


Ioana Năstase, soția primului lider ATP, și-a făcut apariția pe holurile Mall-ului Băneasa Shopping City, unde a fost surprinsă de Cancan.ro înainte ca Ilie Năstase, diagnosticat cu Covid, să fie externat din spital.

Soția lui Ilie Năstase a făcut cumpărături serioase, fiind selectivă la branduri. Femeia a avut un chef nebun de shopping, în timp ce veștile desprea starea de sănătate a fostului tenismen erau bune.

Soția lui Ilie Năstase a încercat să treacă peste tensiunea acumulată mergând la cumpărături

Ioana Năstase a luat la rând magazinele din mall, petrecând ore bune la cumpărături într-o ținută neagră! Ioana a făcut slalom printre privirile curioase și admirative ale oamenilor!

După ce și-a înnoit garderoba de iarnă, soția lui Ilie Năstase a plecat acasă cu pungile pline de haine! Ea a răsuflat ușurată, joi, după ce fostul mare tenismen a ieșit din spital.

Ilie Năstase a fost conectat la aparate după ce s-a îmbolnăvit de Covid, iar soția i-a ridicat moralul

Chiar dacă l-a amenințat de multe ori cu divorțul pe primul lider al tenisului masculin, Ioana Năstase i-a fost alături soțului ei într-o perioadă extrem de dificilă! Ilie Năstase a fost susținut moral de partenera sa de viață: „Conectat la aparate a fost, dar nu la oxigen. I-a monitorizat pulsul, toate cele. Eu nu mă pricep. A fost foarte dificilă perioada.

Mulți spun că puteam merge să îl vizitez. Nu este adevărat! Eu am luat legătura cu medicii. Nu am voie. M-aș fi dus. Noi avem mai multe apartamente la Constanța. El va fi lângă mine. Îi voi duce tot ce are nevoie. Îi voi fi alături cu orice”, a declarat Ioana Năstase la Antena Stars.

Prosport.ro