Abonare la google news

Soția lui David Beckham și-a înnebunit fanii. Victoria: ”Mai bine mor!”

Soția lui David Beckham a șocat internetul. Victoria a postat o imagine care i-a înnebunit pe fani. Ce n-ar face niciodată faimoasa creatoare de modă. Ea ar prefera să moră.

Victoria Beckham: ”Asta m-a făcut să râd”

victoria beckham justin bieberAsta refuză să poarte Victoria Beckham

Soția lui David Beckham a primit un cadou din partea lui Justin Bieber. Faimosul cântăreț a vrut să-și promoveze noile produse, însă s-a ales cu un răspuns total neașteptat din partea faimoasei creatoare de modă.

Sunt multe persoane care mă întrebau legat de ceea ce voi purta când se va încheia pandemia. Ce credeți de sugestia lui Justin Bieber? Nu am purtat niciodată o pereche de Crocs. Asta m-a făcut să râd. Gestul contează”.

Citeste si:  Boss -ul CFR, Ștefan Gadola, unul dintre acționari, s-a distrat după victoria cu Dinamo, chinuită, cu doi oameni în plus pe teren

”Mai bine mor!”

Bieber a reușit să transforme papucii Crocs într-o adevărată „operă de artă”. Sau cel puțin într-o pereche de încălțăminte pe care fanii lui sunt dispuși să plătească bani grei. Cu toate acestea, Victoria Beckham nu-i vrea nici gratis. Mai mult, ea preferă să moară și să nu poarte așa ceva.

Sunt lila și „îmbogățiți” cu multe personaje de desena animare. Se pare că ei sunt destul de apreciați și de urmăritorii Victoriei pentru că au spus „Da!” în proporție de 43% la stoy-ul acesteia.

Citeste si:  Bruce Springsteen, amendat cu 500 de dolari pentru că a consumat alcool pe o plajă din New Jersey

„Era aproape! Cred că mai degrabă aș muri. Îți mulțumesc oricum, Justin Bieber!”, a spus Victoria Beckham

Victoria Caroline Beckham este o femeie de afaceri, creatoare de modă, scriitoare, actriță și cântăreață de origine britanică. Ea și-a câștigat popularitatea la sfârșitul anilor ’90, când s-a alăturat formației pop Spice Girls și a fost poreclită Posh Spice de revista britanică Top of the Pops în iulie 1996

Și David Beckham are critici, însă în fotbal

David Beckham este și el împotriva Superligii Europei! Fostul căpitan al Angliei a postat un mesaj pe contul său de Instagram. El subliniază că fotbalul este pentru toți și trebuie protejat.

Iubesc fotbalul. Este viața mea de când ma știu. L-am iubit de când eram copil, în calitate de fan. Sunt un fan și acum. Ca jucător, iar acum că acționar, știu ca sportul nostru este nimic fără fani. Avem nevoie ca fotbalul să fie pentru toți. Avem nevoie ca fotbalul să fie corect și să fie competiții bazate pe meritocrație. Dacă nu ne protejam valorile, sportul pe care îl iubim este în pericol!”, a postat David Beckham pe Instagram.

Citeste articolul pe PlaySport

Citeste si:  Tehnologii avansate în neurochirurgie. Ce este și cum funcționează neuronavigația