vineri 14 ianuarie 9:28 PM

Abonare la google news

Soția actorului Mark Furze a născut pentru prima oară. Cei doi soți au dezvăluit cum se va numi fiica lor


Laural Barrett, soția actorului Mark Furze, a născut primul lor copil. Bebelușul s-a născut la un an după ce, Laural a suferit un avort spontan sfâșietor. Anunțul a fost făcut de către actor, pe rețelele de socializare.


Fostul star din ”Home and Away” a făcut marele anunț pe pagina sa de Instagram, spunând că fetița lor a venit pe lume imediat după ora 19:00 sâmbătă, 8 ianuarie.

”Nu există un drept de trecere mai mare prin care poate trece un om decât travaliul și nașterea.

Gravitatea cât de inexplicabil de provocatoare și de profundă este deține o putere despre care nu știam că există”, a scris Mark, alături de câteva poze cu Laural și fiica lor.

CITEȘTE ȘI: ASHLEY GRAHAM A NĂSCUT ÎN PROPRIA CASĂ. MODELUL A ADUS PE LUME GEMENI

Ce nume au ales Mark Furze și soția lui pentru fiica lor?

Tot pe rețelele de socializare, actorul a dezvăluit și numele pe care l-au ales pentru nou-născutul lor.

”Plin de dragoste și recunoștință, vă împărtășesc și vouă numele fiicei noastre, Soma”, a scris Mark, pe pagina sa de Instagram.

Mândrul proaspăt tată a continuat să spună: „Am fost binecuvântat cu o altă doamnă incredibilă în viața mea și cu o nouă abilitate de a vedea frumusețea în această lume pe care nu eram pregătită să o descopăr până acum.

”Lollie, îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu alături în această călătorie. Sunt uluit de tine și promit să fiu cel mai bun soț și tată.”, a mai scris Mark, pe rețelele de socializare.

Mark Furze, Laural și bebelușul lor Sursă foto: Instagram.com

De asemenea, Laural a apelat la rețelele de socializare pentru a transmite cu mândrie fetița lor.

”Fetița noastră Soma este aici Născută sâmbătă, 8 ianuarie, la 19:04, cântărind 2,8 kg. Este greu de exprimat în cuvinte ce s-a întâmplat în ultimele zile, dar sunt complet schimbată după experiența unei nașteri și devenirea unei mame în cel mai bun mod posibil. Este adevărat ce se spune, că nu există dragoste ca asta și ne îndrăgostim mai profund din clipa aceea.”, a scris Laural, pe Instagram.

Laural: ”Să dai naștere este atât de nebunesc”

Laural a mărturisit că ”să dai naștere este atât de nebunesc” și s-a străduit să pună în cuvinte experiența, deși a spus că a avut ”cea mai uimitoare și mai provocatoare experiență”, dar Mark i-a fost alături.

VEZI ȘI: VERITY HENRY, STARUL CORONATION STREET, A NĂSCUT UN BĂIEȚEL

Cancan.ro