30 mai 1:00 PM

Abonare la google news

Sorin Cârțu, reacție dură la adresa lui Marcel Pușcaș: „Mediocru! Duce disputa într-o zonă de vagabonțeală! Are 60 și ceva de ani și e neterminat”

Sorin Cârțu, președintele clubului Universitatea Craiova, i-a oferit un răspuns dur lui Marcel Pușcaș, directorul general de la FC U Craiova.

Fostul mare fotbalist și antrenor al Universității Craiova s-a arătat extrem de deranjat de faptul că Marcel Pușcaș i-a criticat pe foștii săi colegi olteni care au ales să susțină echipa patronată de către Mihai Rotaru.

Sorin Cârțu i-a transmis lui Marcel Pușcaș să își vadă de echipa pe care o conduce și că nu ar trebui să își permită să îi jignească pe foștii mari fotbaliști ai Craiovei, care au făcut performanță în Bănie.

Sorin Cârțu îl pune la punct pe Marcel Pușcaș

Oficialul Universității Craiova a ținut să intervină și a avut un discurs dur la adresa lui Marcel Pușcaș.

„Aș vrea ca disputa asta dintre Universitatea Craiova și FC U să meargă pe plan sportiv. Văd că el o trage pe o zonă din asta de vagabonțeală, șmechereală. Nu dă bine și el nu e persoana care să facă caracterizări ale fostelor glorii, să comenteze deciziile lor. Marcel Pușcaș nu a realizat nimic ca fotbalist, a trecut prin fotbal, o dăm că a avut o accidentare, că și-a rupt piciorul.

În fotbalul românesc, am dreptul și puterea să îmi spun opinia. Ca antrenor a încercat, nu a reușit. Drept conducător, iarăși, nu a spus nimic. Are 60 și ceva de ani și e neterminat. Cum îți permiți tu să vorbești despre niște genii ale fotbalului românesc?! Ceea ce au făcut colegii mei, ceea ce am făcut noi împreună, campioana Craiova Maxima, cum ne spune toată lumea… nu se cade să intre în discuții.

Nu ne interesează, stai în zona ta de confort acolo, noi stăm în zona noastră și numai așa se poate conviețui în liniște și pace. Poți să lauzi ceea ce e la FC U, dar nu mai pune în antiteză cu ceea ce facem noi. Când o să ajungi la nivelul nostru, ok, se poate accepta orice polemică. Eu vreau să fie ultima dată când intervin, pentru că este o polemică mediocră și nu mă avantajează. Stai departe și nu te mai apuca tu să vorbești, pentru că ești un om de fotbal mediocru”, a spus Sorin Cârțu, la Digi Sport.

Citeste articolul pe ProSport