miercuri 24 noiembrie 5:48 PM

Abonare la google news

Sorin Cârțu, răspuns dur pentru Mihai Stoica, după FCSB


Sorin Cârțu, președintele clubului Universitatea Craiova, i-a oferit o replică dură lui Mihai Stoica, după ce managerul general de la FCSB s-a arătat nemulțumit de declarațiile olteanului cu privire la meciul cu FC Botoșani.


FCSB Și FC Botoșani s-au întâlnit duminică seară, în cadrul etapei cu numărul 16 din Liga 1, iar roș-albaștrii s-au impus cu scorul de 3-1, după golurile marcate de către Valentin Gheorghe, în minutul 77, Ianis Stoica, în minutul 86, și Florin Tănase, în minutul 90+4. Pentru moldoveni a marcat Braun, în minutul 24.

După ce Sorin Cârțu a declarat că nu urmărește niciodată meciurile dintre FCSB și FC Botoșani, Mihai Stoica a transmis că știe că oficialul oltenilor petrece mai mult timp la mall decât urmărind fotbalul.

Sorin Cârțu, răspuns dur pentru Mihai Stoica, după FCSB – FC Botoșani

Sorin Cârțu a revenit cu o reacție dură și a făcut referire la o declarație făcută de către Mihai Stoica în anul 2009, după ce a plecat cu scandal de la FCSB: „dacă aș avea de ales între a sta într-o cutie de carton și a lucra cu Gigi Becali, aș alege prima variantă. Nu voi mai lucra cu Gigi Becali și punct”.

„Pe mine mă interesează ce spune Stoica? Aș avea o problemă dacă analizele le-am face amândoi la fel. Înseamnă că eu am o problemă, dacă avem aceeași viziune la fotbal. Eu n-o să încerc să pun zoaie pe mine, așa cum face el. Nu sunt obligat să mă uit la aceste partide. Dacă 22 de partide s-au terminat în același mod, de ce trebuia să mă uit la a 23-a?

E și o chestie de intuiție. La sutele de meciuri pe care le-am antrenat, nu trebuie să mă uit mult la un meci. Eu n-am făcut niciun fel de interpretare. N-am spus nici de una, nici de alta. Doar am spus că nu mă uit la partidele FCSB – Botoșani. Interpretările sunt făcute de el, care, probabil, are ceva pe căciulă, vreo muscă.

Plus că, dacă aș fi rău, cum e el în declarații, aș putea să spun că el n-are cum să-i analizeze bine pe ai lui, pentru că se uită dintr-o cutie de carton. În rest, să fie sănătos”, a spus Sorin Cârțu, potrivit Fanatik.

Prosport.ro