Abonare la google news

Sorana Cîrstea, sfaturi de taină pentru cea mai fulminantă ascensiune românească în clasamentul WTA. „E un model pentru mine”

Irina Fetecău (24 de ani) a avut o ascensiune fulminantă în ultima perioadă, jucătoarea legitimată la CS Dinamo ajungând pe locul 237 mondial.

Tenismena a dezvăluit că modelul ei este Sorana Cîrstea cu care ține legătura constant și cu care se sfătuiește în momentele importante ale turneelor la care participă.

Sorana Cîrstea, locul 54 WTA, a fost eliminată, duminică, în optimile turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

Sorana Cîrstea, sfaturi de taină pentru cea mai fulminantă ascensiune românească în clasamentul WTA. „E un model pentru mine”

Cîrstea a fost învinsă de slovena Tamara Zidansek, numărul 85 mondial, scor 7-6 (4), 6-1, într-o oră şi 26 de minute. Pentru participarea în optimi, Sorana Cîrstea va primi 189.000 de euro şi 240 de puncte.

„M-am bucurat enorm pentru prestația solidă a Soranei Cîrstea la Roland Garros, rezultat cu care încheie un sezon excelent pe zgură, să nu uitam de titlul la Istanbul și de finala de la Strasbourg.

Admir enorm stilul ei ofensiv, ambiția și determinarea cu care a jucat în fiecare meci la Paris și am susținut-o de fiecare dată din fața televizorului cu sufletul la gură!

Pentru mine oricum Sorana e un adevărat model, și nu doar că jucătoare, ci și ca om, pentru simplitatea, modestia și încrederea cu care îmi vorbește și mă sfătuiește mereu!

Ținem legătura și primesc sfaturi multe. Parte din ascensiunea mea se datorează și faptului că îmi acordă atenție și discutăm”, a declarat Irina Fetecău pentru ProSport.

Irina Fetecău, care a pierdut în semifinale la Bonita Sprins în faţa Irinei Bara la jumătatea lunii mai, a urcat mult în ierarhia WTA, 72 de poziţii, până locul 238, cu 287 de puncte.

Citeste articolul pe ProSport