sâmbătă 3 iulie 9:00 PM

Abonare la google news

Sorana Cîrstea își îngrijorează fanii după eliminarea de la Wimbledon! De ce s-a retras iubita lui Ion Ion Țiriac, de fapt, de la Olimpiadă


Sorana Cîrstea (45 WTA) a pierdut în fața jucătoarei de tenis de doar 18 ani din Marea Britanie, Emma Răducanu (338 WTA). După înfrângerea din turul trei de la Wimbledon, sportiva din Târgoviște a făcut o declarație care i-a îngrijorat pe fani. De ce s-a retras iubita lui Ion Ion Țiriac, de fapt, de la Olimpiadă și cum își explică eșecul neașteptat de astăzi.


Sorana Cîrstea își îngrijorează fanii după eliminarea de la Wimbledon!

Eliminarea Soranei Cîrstea de la Wimbledon a fost una neașteptată, dat fiind faptul că s-a luptat cu o jucătoare de tenis cu foarte puțină experiență. Emma Răducanu se află pe locul 338 mondial și a intrat în competiția de la Londra printr-un wild card oferit de organizatori.

Cum își explică Sorana Cîrstea înfrângerea de la Wimbledon. Aceasta a declarat că tot creditul merge la adversara sa și că Emma Răducanu merita să câștige.

Cred că nu a fost o zi grozavă pentru mine, din punct de vedre al tenisului. Nu am jucat la nivelul la care am jucat în precedenta partidă. Tot creditul merge către adversara mea, a jucat foarte bine și merita să câștige.

La 3-1 a fost cheia meciului. Am servit la 3-1, chiar am avut mingi de 4-1, acolo cred că s-a jucat cel puțin primul set. 4-1 ar fi fost alt scor. Din păcate, n-am reușit să mențin același nivel de joc ca zilele trecute. Sunt zile mai bune, zile mai proaste. Am făcut un pas în spate, iar ea a returnat foarte bine. Am avut un procentaj foarte slab la primul serviciu, iar toate aceste lucruri s-au adunat”, a explicat Sorana Cîrstea, la conferința de presă.

Sorana Cîrstea a declarat dezamăgită: „Am încercat să lupt cât am putut”

În aceeași conferință de presă, Sorana Cîrstea a recunoscut că a fost statică pe teren și că punctele importante le-a jucat extrem de nesigură. Mai mult, această a spus că nu s-a simțit ca fiind aceeași jucătoare de acum câteva zile când a avut meciuri excepționale și a dat speranțe tuturor că se află într-o formă fizică excelentă.

Aș fi putut face multe lucruri mai bine. Să fiu mai agresivă, să am un procentaj mai bun la serviciu. Am fost destul de statică, n-am avut transfer de pe picioare în minge. Câteva puncte importante le-am jucat destul de nesigur.

Așa cum am spus, toate aceste lucruri adunate au adus scorul care a fost astăzi. Nu trebuia să ajung la 0-3. De acolo, am început să fiu mai agresivă, dar simțeam că nu sunt aceeași jucătoare de acum câteva zile. Am încercat să lupt cât am putut, dar azi nu m-a ajutat deloc serviciul. A fost greu să-mi țin serviciu și cred că asta a contat foarte mult”, a mai spus Sorana Cîrstea.

De ce s-a retras iubita lui Ion Ion Țiriac, de fapt, de la Olimpiadă

Se știa deja că România nu o fie reprezentată la Jocurile Olimpice de la Tokyo de nicio jucătoare de tenis din cele care au fost acceptate în competiție. Dacă despre Simona Halep este cunoscut faptul că nu s-a recuperat după accidentarea de la Roma, despre Sorana Cîrstea nu apăruse nicio explicație.

Iubita lui Ion Ion Țiriac a dezvăluit pentru prima dată motivul retragerii de la Olimpiadă. Se pare că aceasta suferă de o ruptură musculară de 1,5 centimetri la mușchiul pectineu. Doctorii au sfătuit-o înainte de Wimbledon să renunțe la competiție, însă aceasta a jucat perfect până în turul trei când a fost înfrântă de Emma Răducanu. Faptul că Sorana s-a prezentat la Wimbledon cu un bandaj la picior a ridicat câteva semne de întrebare, însă nimeni nu s-ar fi gândit că este vorba despre ceva atât de grav.

Am jucat cu o ruptură de un centimetru și jumătate. A fost o accidentare destul de nasoală. Doctorii mi-au spus să nu intru pe teren. E o accidentare cu care mă confrunt de ceva timp, dar s-a agravat.

Cred că înainte de turneu nu aveam nicio speranță. Luând asta în considerare, cred că am jucat peste așteptări. Puteam să fac mult mai multe, e cu dus și întors, depinde din ce unghi privești”, a declarat Sorana Cîrstea.

Playsport.ro