sâmbătă 5 iunie 12:18 AM

Abonare la google news

Sorana Cîrstea, discurs fair-play după victoria cu Daria Kasatkina

Sorana Cîrstea a oferit o primă reacție după victoria cu Daria Kasatkina. Sportiva născută în Târgoviște se bucură enorm pentru faptul că a ajuns în optimi la Roland Garros pentru prima oară din 2009 încoace! Dar asta nu o oprește să fie sinceră cu fanii ei. Iubita lui Ion Ion Țiriac a declarat că, după părere ei, ”scorul nu este atât de corect”. Ce a determinat-o pe jucătoare de tenis să spună aceste cuvinte, dar și cum a reacționat publicul aflați din paragrafele imediat următoare.


Sorana Cîrstea, discurs fair-play după victoria cu Daria Kasatkina

Sorana Cirstea s-a calificat pentru a doua oară în optimile Roland Garros, dupa 6-3, 6-2 cu numărul 37 mondial, Daria Kasatkina. Remarcabilul parcurs de la ediția din acest an de la Roland Garros nu va rămâne fără recompensă pentru Sorana Cîrstea. Pentru moment, într-un clasament live, sportiva în vârtă de 31 de ani izbutește un salt de 10 locuri. Astfel, Sorana și-a asigurat deocamdată poziția 44 în clasamentul WTA. În cazul în care se califica în sferturi, iubita lui Ion Ion Țiriac va urca până pe locul 36. În 2013, Sorana atingea cea mai bună clasare a carierei, adică locul 21.

”Sori” le-a dat mari emoții fanilor ei în timpul meciului de astăzi. În game-ul trei al partidei cu Daria Kasatkina, românca s-a dezechilibrat și a căzut pe zgură. Nu a fost o simplă căzătură. Jucătoarea de tenis a avut nevoie de intervenția medicului. Exceptând acest lucru, duelul a curs într-o singură direcție, cu Sorana dictând autoritar ritmul și venind foarte des la fileu, tactică ce a incomodat-o vizibil pe Kasatkina.


“Cred că scorul nu este atât de corect”

Sorana Cîrstea a declarat că parcursul bun de la turneul de la Paris se datorează schimbării de la nivelul mental. Ea a încercat să risipească presiunea adusă de miza meciurilor. Împotriva Dariei Kasatkina, acest lucru a funcționat de minune, e de părere noră miliardarului Ion Țiriac.

Cel mai bun meci până acum la Roland Garros. Un meci foarte bun din partea mea. Am controlat de la început la sfârșit. Cred că scorul nu este atât de corect. Și Daria a jucat foarte bine. A fost un meci de altă calitate din partea ambelor jucătoare. Simțeam că, dacă o las, poate foarte ușor să mă încurce. Sunt bucuroasă că am reușit să-mi mențin nivelul. Am reușit să fiu agresivă și să fiu în control.”, a declarat Sorana Cîrstea, pentru Eurosport.

Conform unor statistici, până la acest moment, Sorana Cîrstea a câștigat nu mai puțin de 6 milioane de euro din toate competițiile la care a participat.

Playsport.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !