Abonare la google news

Sorana Cîrstea, dezvăluire savuroasă: „Am dat buzna să îl văd pe Roger Federer!” Întâmplarea care i-a schimbat perspectiva asupra vieții

Sorana Cîrstea (31 de ani), cea mai în formă jucătoare de tenis din România, a dezvăluit că momentele trăite în pandemie au schimbat-o foarte mult în bine. 

Sorana Cîrstea a vorbit cu franchețe despre perioada în care nu a jucat tenis din cauza pandemiei și a dezvăluit un episod savuros! Sportiva din Târgoviște a intrat cu altă mentalitate la turneele din 2021 și a dat buzna să îl vadă pe Roger Federer pe centralul de la Roland Garros.

Sorana a recunoscut că în trecut neglija lucrurile simple, pe care obișnuiește să le facă acum și care o ajută să câștige meciuri importante în circuitul WTA! Asta datorită faptului că ocupanta locului 39 mondial a învățat să prețuiască fiecare clipă.

Sorana Cîrstea a dezvăluit că a dat buzna să îl vadă pe Roger Federer la Roland Garros, schimbându-și perspectiva asupra vieții

Sorana Cîrstea a dezvăluit că are o nouă perspectivă asupra vieții! După ce agățase racheta în cui pe durata pandemiei, „Sori” a prins o poftă nebună de a merge la turnee: „Pandemia de coronavirus mi-a oferit o nouă perspectivă asupra vieții! Am început să mă bucur mai mult de viață și să văd lucrurile în profunzime. Acum pot spune că sunt mult mai relaxată decât înainte, mai calmă. Vreau să mă bucur de lucrurile mici, păcat că a fost nevoie de Covid pentru a realiza asta! Înainte de pandemie eram bine în viața personală, dar cariera mea se afla într-o pantă descendentă, nu îmi găseam ritmul. Am stat mai mult timp acasă, iar în primele două luni nici nu m-am atins de rachetă.

Nu voiam să o văd! Apoi am realizat că de fapt îmi lipsește acest sport! Îmi lipseau călătoriile, împachetatul lucrurilor, timpul petrecut în hoteluri, o mulțime de lucruri. Mi-am dat seama cât de norocoase suntem să avem acest job. Nu am mai pus presiune pe mine, ci pur și simplu am vrut să mă bucur de tenis, de faptul că spectatorii au revenit în tribune. Am dat buzna pe terenul central de la Roland Garros să îl văd pe Roger la două meciuri. Ceea ce nu aș fi făcut în trecut! Pot spune că sunt mult mai relaxată și mă bucur de fiecare lucru mărunt în timpul unui turneu”, a declarat Sorana într-un interviu acordat jurnaliștilor de la Roland Garros, turneu la care s-a oprit în optimile de finală, după 6-7(4), 1-6 cu Tamara Zidansek din Slovenia.

Citeste articolul pe ProSport