Abonare la google news

Sorana Cîrstea – Daria Kasatkina, în turul 3 la Roland Garros! Live Video Online. „Sori” luptă pentru calificarea în optimi după ora 15:00

Sorana Cîrstea (54 WTA) se duelează cu Daria Kasatkina pentru un loc în optimile de finală de la Roland Garros, după ora 15:00, Live Video Online pe www.prosport.ro. Ana Bogdan (102 WTA) va juca și ea în turul 3, împotriva Paulei Badosa (Spania, 35 WTA), după ora 19:00. 

Sorana Cîrstea joacă vineri un meci de care pe care în turul 3 la Roland Garros, fază în care a obținut o calificare dramatică, după 6-4, 3-6, 6-4 cu Martina Trevisan (97 WTA)! „Sori” se duelează pentru un loc în optimile de finală, după ora 15:00, cu Daria Kasatkina (Rusia, 37 WTA), cea care a reușit o victorie convingătoare în runda secundă: 6-2, 6-2 cu Belinda Bencic (Elveția, 11 WTA).

Ana Bogdan va avea o misiune la fel de dificilă, sportiva din Sinaia urmând să înfrunte, după ora 19:00, o altă jucătoare aflată în mare formă! Bogdan se va lupta în turul 3 la Roland Garros cu Paula Badosa (Spania, 35 WTA). Ana este mult mai odihnită decât Sorana, ea beneficiind de tur liber după retragerea niponei Naomi Osaka (2 WTA). Badosa, revelația tenisului feminin, a dispus de Danka Kovinic (Muntenegru, 62 WTA) în turul 2, scor 6-2, 6-0.

Sorana Cîrstea – Daria Kasatkina, în turul 3 la Roland Garros, Live Video Online. „Sori” are de luat o revanșă în fața rusoaicei

Meciurile Sorana Cîrstea – Daria Kasatkina și Ana Bogdan – Paula Badosa vor avea loc vineri, în jurul orelor 15:00, respectiv 19:00, putând fi urmărite în timp real pe www.prosport.ro și la TV pe programele Eurosport. Sorana și Daria s-au mai întâlnit o singură dată până acum, în turul secund la Madrid 2018, iar rusoaica a câștigat atunci cu scorul de 6-3, 6-1! Tot un singur meci direct au mai disputat și Ana Bogdan și Paula Badosa, românca fiind jucătoarea mai bună în anul 2016, scor 6-4, 6-3 în optimile turneului ITF de la Sao Paulo!

Reprezentantele României reușesc performanțe notabile la Roland Garros 2021, chiar dacă Simona Halep absentează pentru prima dată în carieră de la Grand Slam-ul parizian. Pentru prezența în turul al treilea, Sorana și Ana și-au asigurat câte un cec în valoare de 126.000 de euro și 130 de puncte WTA. Dacă își vor continua aventura pe zgura pariziană și se vor califica în optimile de finală, reprezentantele noastre vor câștiga câte un premiu de 189.000 de euro și 240 de puncte WTA. Ana și Sorana s-ar putea confrunta într-un sfert de finală istoric la Roland Garros, cele două aflându-se pe același sfert de tablou.

Citeste articolul pe ProSport