marți 18 ianuarie 3:49 PM

Abonare la google news

Sorana Cîrstea a atras aplauzele întregii lumi. De ce i-a impresionat iubita lui Ion Ion Țiriac


Petra Kvitova nu a avut nicio șansă în fața Soranei Cîrstea. Iubita lui Ion Ion Țiriac a reușit un meci foarte bun și a eliminat-o pe sportiva din Cehia, pentru a doua oară consecutiv. Fosta campioană de la Wimbledon nu mai vrea să se întâlnească cu Sorana, românca a devenit spaima ei. 


Kvitova venise cu speranțe mari la Melbourne, dar părăsește competiția după doar un meci. Ca și anul trecut, a cedat în fața Soranei. De data aceasta partida nici măcar nu a fost echilibrată. Iubita lui Ion Ion Țiriac s-a impus clar, a cedat doar 4 game-uri.

Petra Kvitova, fără reacție în fața Soranei Cîrstea. „Iubește să joace contra mea”

Petra Kvitova nu mai știe ce să facă să o bată pe Sorana: pe hard a pierdut toate cele 4 partide disputate contra româncei. Pe iarbă, Kvitova păstrează supremația, cu 5 succese în fața Soranei. Dar la Australian Open, Sorana a predat o lecție de tenis. Cehoaica nu a avut ce face decât să aplaude la final prestația româncei.

Nu pot să zic decât că iubește stilul meu de joc. Este foarte confortabilă, pentru că trebuie să se apere și este ce îi place. Ea are probleme când cineva o invită să atace. Pe mine mă cunoaște, deja mi-a învățat ritmul. Nici eu nu am ajuns la nivelul potrivit. Am încredere în jocul meu, dar am nevoie de meciuri, să îmi revin, a declarat Petra, la finalul confruntării cu Sorana.

A fost un meci foarte greu, Petra este întotdeauna o adversară dificilă. Am încercat să văd ce am făcut bine anul trecut și să aplic aceleași principii. Oricum, recunosc, a fost un meci peste așteptările mele, a declarat și Sorana Cîrstea

Presa este și ea la picioarele Soranei. „A fost grozavă”

Iubita lui Ion Ion Țiriac a atras deja multe reacții pozitive, după primul meci la Australian Open. Sorana a arătat ce poate, atunci când este în formă și dispoziție de meci. Jurnaliștii au semnalat și ei acest lucru, pe platformele de socializare sau online.

Și-a luat avânt la Melbourne. Sorana Cîrstea a învins-o pe Petra Kvitova pentru al doilea an consecutiv la Australian Open, a fost mesajul celor de la WTA.

A învins-o pentru al doilea an la rând. Sorana Cîrstea trece de Petra Kvitova pentru a patra oară în carieră și pentru a doua oară consecutiv la Melbourne, a scris și Mundo de Tenis.

Sorana a fost grozavă, iar Petra…nu a fost atât de bună.”, a scris și celebrul jurnalist portughez Jose Morgado.

Playsport.ro