20 mai 2:43 PM

Abonare la google news

Șoferul unei mașini Tesla s-a culcat la volan, după ce a activat autopilotul. Ce le-a spus polițiștilor care l-au tras pe dreapta

  • Bărbatul, posesor de Tesla, dormea la volan
  • El a lăsat mașina pe modul autopilot
  • Polițiștii au urmărit mașina circa 3 kilometri
  • Șoferul le-a spus polițiștilor că „era obosit, dar nu dormea”
  • Tesla: Șoferii trebuie să supravegheze modul autopilot

Dormi liniștit, Tesla conduce pentru tine. După vorbele acestea s-a ghidat un șofer din statul american Illinois. A fost trezit de…poliție!

O patrulă a poliției din Kenosha a observat pe autostradă o mașină Tesla care mergea singură. Nici urmă de cineva la volan. Așa că a urmărit-o pe o distanță de 3 kilometri până când de pe banchetă s-a ridicat un bărbat! Sirena i-a stricat somnul!

„Înțeleg că ai pilot automat, dar în caz de urgență nu ai fi putut reacționa”, i-a spus agentul. Nu l-a iertat de amendă.

Aleph News a întrebat Tesla dacă va livra modele cu autopilot și în România, dar și cum vede această opțiune care – trebuie să menționăm – nu figurează în codul rutier.

În răspunsul trimis către Aleph News, reprezentanții Tesla afirmă că „Noi credem că este o greșeală de înțelegere a modului autopilot. Reiterăm că astăzi nu există Tesla care să se conducă singură! (…) Pentru România, această opțiune costă 7.500 euro.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Citeste articolul pe AlephNews