Abonare la google news

ȘOCANT I-a CRĂPAT capul cu o bâtă: Ucigașul a fost reținut

Un bărbat care ar fi lovit o altă persoană cu o bâtă în cap a fost reţinut şi este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte după ce victima a decedat la spital, a informat joi Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, potrivit Agerpres.

Conflictul între cei doi a avut loc în municipiul Râmnicu Vâlcea, iar în urma loviturii victima a suferit leziuni severe la cap.

Agresorul a fost identificat miercuri, fiind apoi reţinut şi urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

„Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că, în seara zilei de 19.07.2021, în jurul orelor 21,00, pe raza municipiului Râmnicu-Vâlcea, între inculpat şi victimă a avut loc un conflict spontan, context în care inculpatul, folosind o bâtă din lemn, a aplicat victimei o lovitură în cap, respectiv în zona temporo-parieto-occipitală dreapta. Urmare a acestei lovituri, victima a suferit leziuni traumatice severe la nivelul capului, pe fondul cărora aceasta a decedat, în dimineaţa zilei de 21.07.2021, în timp ce se afla internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea-Secţia A.T.I”, se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

În cauză investigaţiile au fost efectuate de procurori împreună cu poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea.

În Râmnicu Vâlcea, un incident similar a avut loc şi în seara de 7 iulie, când, în parcarea unui bloc, un bărbat a fost lovit în cap cu un par de o persoană care ar fi coborât dintr-o maşină.

Citeste articolul pe Stiripesurse