vineri 19 noiembrie 10:16 PM

Abonare la google news

Șocant! Deținutul din Dolj, care a evadat, și-a omorât bunica la 15 ani. Este căutat de sute de polițiști și jandarmi

În urmă cu o zi, un tânăr în vâstă de 23 de ani a evadat din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj și este căutat de sute de polițiști și jandarmi. La vârsta de 15 ani, tânărul și-a ucis bunica, iar, ulterior, a comis mai multe infracțiuni de furt.


Desfășurare de forțe pe teren, după ce un tânăr în vârstă de 23 de ani a evadat din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj. Tânărul este căutat, încă de seara trecută, de sute de polițiști și jandarmi.

La vârsta de 15 ani, în 2013, tânărul și-a omorât bunica. Andrei Sorin Cruțan venise acasă, mirosind a alcool. Atunci, bunica lui i-a reproșat că a preferat să consume alcool, în loc să se ducă în gospodărie să muncească. Atunci, tânărul a lovit-o pe bunica lui cu un cuțit, apoi cu o toporișcă în zona capului. Cadavrul femeii a fost găsit abia după două zile de către vecini. Tânărul a fost condamnat atunci la opt ani de închisoare, iar în anul 2019, acesta a fost eliberat condiționat.


Vezi și UN TÂNĂR DE 21 DE ANI A EVADAT DIN PENITENCIARUL TÂRGU JIU. UNDE A FOST CAPTURAT

Tânărul de 23 de ani a evadat. Polițiștii care ar fi trebuit să îl supravegheze sunt, acum, cercetați

Tânărul din comuna doljeană Unirea este căutat de oamenii legii. Bărbatul fusese scos din Penitenciarul de Maximă Siguranță, acolo unde ispășea o condamnare de trei ani pentru comiterea infracțiunilor de furt. A fost adus la sediul IPJ Dolj pentru că urma să fie audiat într-un dosar de omor. În cursul zilei de joi, acesta a fost dus în „camera de plimbare” – încăpere cu pereți din beton, sârmă ghimpată, dar fără tavan. A fost lăsat nesupravegheat și a fugit.

Polițiștii care ar fi trebuit să îl supravegheze pe tânărul de 23 de ani sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de înlesnire a evadării, arată Antena 3.

Sursă foto: Antena 3

Cancan.ro


Stirile.eu