sâmbătă 4 septembrie 8:00 PM

Abonare la google news

Șoc pentru Anamaria Prodan. A anunțat că se însoare. Cu altcineva


Dan Alexa a readus în atenția publicului relaţia pe care o are cu impresara Anamaria Prodan. Actualul antrenor al celor de la CSM Reșița a dezvăluit că are o legătură specială cu fiica regretatei artiste Ionela Prodan, dar a spus că se înţelege la fel de bine şi cu soţul acesteia, Laurenţiu Reghecampf.


Dan Alexa, dezvăluiri de ultim moment

Dan Alexa a făcut noi dezvăluiri despre divorţ și nu numai! De-a lungul timpului, antrenorul a fost extrem de discret în ceea ce priveşte viaţa sa personală. Acum, însă tehnicianul român a ales să dea cărțile pe față, pentru a pune capăt tuturor speculațiilor care i-au tulburat la un moment dat liniștea.

Despre Dan Alexa s-a spus de-a lungul anilor că ar avea o legătură amoroasă cu Anamaria Prodan, cea care reprezintă mai mulți fotbaliști și antrenori. Totul a pornit după ce agenta l-a lovit cu palma peste față, incidentul fiind surprins de camerele tv. Incidentul a avut parte la finalul unui meci, în ceea ce părea o ceartă între doi îndrăgostiți.

Sătul de toate speculațiile și zvonurile care au continuat să apară la adresa lui, Dan Alexa a spus lucrurilor pe nume.

Eu am avut parte de o soție foarte bună, care și-a dedicat viața pentru mine. Ea suferea foarte mult când jucam prost sau eram criticat. Și-a dat viața după programul meu. Cred că am ajuns la divorț pentru că am fost de foarte mult timp împreună. Cred că am fost imatur în relație. Atunci când cunoști pe cineva de mult există și riscul ăsta să nu te maturizezi odată cu relația, să apară alte probleme odată cu creșterea în vârstă.”, a spus Dan Alexa, pentru Antena Stars.

După divorțul de Izabela, Dan Alexa se gândește din nou la căsătorie. Numai că nu cu cea despre care s-a speculat că i-ar fi amantă.

”Da, sigur. Dacă iubesc și găsesc înțelegere, cu siguranță”, a spus Dan Alexa.

Tehnicianul român a dat cărțile pe față

Antrenorul din Liga 3 a mărturisit în direct la Antena Stars în ce relații se află acum cu familia Prodan-Reghecampf, dar și cum l-a ajutat Anamaria Prodan până în aceste momente.

Dan Alexa a recunoscut că Anamaria Prodan i-a fost de mare ajutor, în multe situații. Potrivit spuselor lui, partenera de viață a lui Reghecampf i-a oferit sprijin în momente grele, mai ales atunci când nu avea bani. Mai mult decât atât, el a recunoscut că are un contract în aceste momente cu impresara Anamaria Prodan, care l-a ajutat ori de câte ori a cerut acest lucru, aducându-i mereu jucătorii de care avea nevoie.

Respect foarte mult aceasta relație. Am contract cu Anamaria Prodan. Este o relație de respect între noi. Țin foarte mult la Laurențiu Reghecampf, dar și la Ana.

Este unul dintre cei mai buni impresari români, care de fiecare data când am nevoie de un jucător, ea mi-l aduce și este acolo pentru mine. Pe lângă asta, toate deciziile majore mi le iau singur.”, a mai spus Dan Alexa.

Incidentul dintre Dan Alexa și Anamaria Prodan s-a produs în vara lui 2019, după un meci al Astrei Giurgiu.

Playsport.ro