Abonare la google news

Șoc pe Camp Nou! Barca pierde surprinzător acasă

Șoc pe Camp Nou! Barca pierde surprinzător acasă și relansează lupta pentru titlu în Primera. De mult nu a mai fost o luptă atât de dramatică în campionatul spaniol. 4 echipe sunt despărțite de doar 3 puncte și titlul poate ajunge la oricare dintre ele. Lupta din ultimele etape va fi cu adevărat încinsă.

Barcelona a impresionat în prima parte din 2021, în campionat, dar în ultimul timp a ratat șansele de a trece pe primul loc în clasament. S-a întâmplat în El Clasico, cu Real Madrid, dar, spre surprinderea tuturor, chiar pe teren propriu, cu Granada.

Șoc pe Camp Nou! Barca pierde surprinzător acasă și relansează lupta pentru titlu în Primera

Restanța cu Granada putea duce Barcelona pe primul loc în campionat, la un punct peste Atletico. Meciul se anunța a fi o simplă formalitate, iar catalanii se pregăteau deja să preia supremația în Liga 1. Mai mult ca sigur că și antrenorul Ronald Koeman era convins de victorie, pentru că a făcut mai multe schimbări în echipă. Chiar și așa, Barcelona avea destulă forță pentru a obține victoria. Cu olandezul De Jong avansat și cu un Messi și Griezmann în formă, gazdele au dominat prima repriză.

Degeaba a marcat Messi, Barcelona a pierdut cu Granada

Golul a picat normal, după ce Griezmann l-a servit ideal pe Messi. Argentinianul a marcat al 26-lea său gol în acest sezon. Totodată, în același timp, argentinianul a devenit omul care a contribuit la cele mai multe goluri din primele 5 campioante din Europa. Decarul catalanilor a marcat 19 goluri și a oferit 8 pase decisive. Acesta reprezintă încă un motiv pentru care fanii roș-albaștrilor se roagă ca argentinianul să semneze un nou contract cu clubul catalan.

Situație incredibilă în repriza a doua

Barcelona a luat piciorul de pe pedala de accelerație și atunci totul s-a prăbușit. Garanada a egalat, la o fază la care nu anunța mare lucru. Darwin a marcat și gazdele au realizat că pot rata o nouă oportunitate de a trece pe locul 1. Nervii au început să apară, iar Ronald Koeman a fost trimis în tribună după un conflict cu arbitrul. Iar dezastrul de abia apoi a urmat.

Când mai erau 10 minute de disputat, Jorge Molina a dat lovitura pentru oaspeți, spre șocul jucătorilor Barcelonei. Catalanii nu au mai putut să găseasească nici măcar un gol care să salveze un punct. Acest rezultat este un pas greșit, dar lupta este departe de a fi terminată. Barcelona rămâne pe locul 3, la 2 puncte în spatele lui Atletico și la 1 punct de Real Madrid. Pe locul 4 se află Sevilla, care este și ea la 3 puncte de primul loc.

Citeste articolul pe PlaySport