vineri 3 decembrie 1:04 PM

Abonare la google news

Şoc la Pro TV: o vedetă adusă pe cai mari pleacă de la postul din Pache Protopopescu după numai două săptămâni!


Şefii postului Pro TV au luat o decizie surprinzătoare. Au decis să  renunţe la o vedetă pe care abia o angajaseră. Motivul despărţirii?  Viziuni diferite asupra conţinutului de programe.


Canalul Pro anunță despărțirea, printr-un e-mail: „Colaborarea s-a  încheiat. Din momentul anunțului, am avut o serie de discuții mai  aprofundate despre dezvoltarea conținutului programelor sportive. Avem  viziuni diferite, ca atare am decis de comun acord că este în  interesul ambelor părți să nu continuăm această colaborare”.

Ce vedetă au concediat cei de la Pro TV, pe B1tv.ro.

Neti Sandu se trezeşte la 2 dimineaţa

Pentru a fi gata pentru emisiune, astrologa se trezește în fiecare  dimineață la ora două. Deși pare ciudat pentru alți oameni, Neti Sandu  s-a obișnuit cu acest program. „Eu mă trezesc la două în fiecare  dimineață, să mă pregătesc”, a spus aceasta.

Neti Sandu prezintă Horoscopul la PRO TV. „Din 1993 fac horoscoape,  dar m-am apucat din 1990 să învăț. Până atunci, am lucrat la  bibliotecă. Se terminase facultatea, mă plictisisem și voiam să învăț.  Așa că m-am apucat de astrologie și s-a terminat cu bine.

Cancan.ro