vineri 30 iulie 3:06 PM

Abonare la google news

Șoc la Jocurile Olimpice! Marele favorit Novak Djokovic, vis spulberat după ce a fost învins de Alexander Zverev


Surpriză mare la Jocurile Olimpice! Mare favorit la o medalie de aur, Novak Djokovic a fost învins în semifinale de Alexander Zverev.


Sârbul și-a dorit enorm să câștige în sfârșit o medalie de aur la Jocurile Olimpice, dar Zverev s-a impus în trei seturi, după o revenire de senzație.

Novak Djokovic a cucerit recent turneul de la Wimbledon 2021, după 6-7(4), 6-4, 6-4, 6-3 în finala cu Matteo Berrettini (Italia, 8 ATP). Sârbul i-a egalat pe marii săi rivali, Roger Federer și Rafael Nadal, la numărul de titluri de Grand Slam câștigate.

Novak Djokovic, adio medalie la Jocurile Olimpice! A fost învins de Alexander Zverev

Novak Djokovic a început în stil de mare campion turneul de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice, dar visul i-a fost spulberat de rivalul Alexander Zverev.

De altfel, sârbul a jucat excelent și în prima parte a meciului cu Alexander Zverev, pe care l-a învins clar în primul set, scor 6-1.

Germanul a avut însă o revenire neașteptată: a luat al doilea set cu 6-3 și a împins meciul în decisiv, acolo unde Novak n-a avut reacție, cedând clar: 1-6.

Alexander Zverev a încheiat o serie formidabilă a lui Djokovic, care adunase nu mai puțin de 22 de meciuri fără să cunoască înfrângerea.

Nole trebuie să-și revină repede după eșecul cu Zverev! Liderul mondial a ajuns la trei turnee de Grand Slam câștigate la rând, având șansa să facă Marele Șlem și să-și adjudece toate cele patru trofee majore ale sezonului, dacă va triumfa și la US Open. Doar australianul Rod Laver, în sezonul 1969, a mai reușit o astfel de performanță în Era Open.

Prosport.ro