Abonare la google news

Șoc în kickboxingul mondial: Jamal Ben Saddik a fost arestat în Belgia! Care este motivul rețínerii cunoscutului sportiv

Cunoscutul kickboxer Jamal Ben Saddik este una dintre cele 48 de persoane care au fost arestate în operațiunea „Sky”.

Începând cu februarie 2021, poliția a reușit să citească sute de milioane de mesaje în direct prin intermediul unui serviciu de criptare.

Publicația Algemeen Dagblad raportează că printre reținuți se află și sportivul belgiano-marocan de aproape 31 de ani. Wim de Colvenaer, avocatul sportivul, a confirmat arestarea pentru media din Anvers.

Șoc în kickboxingul mondial: Jamal Ben Saddik a fost arestat în Belgia! Care este motivul rețínerii cunoscutului sportiv

Acesta subliniază că nu este vorba despre suspiciuni de droguri, ci de comercializarea telefoanelor PHP. Acestea au fost folosite pentru a trimite mesaje criptate.

Citeste si:  EXCLUSIV. Sorin Oprescu, șicanat de Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar din București. Nu i s-a prelungit numirea ca șef de secție, iar ultima măsură luată împotriva cunoscutului medic este de domeniul absurdului (SURSE)

Telefoanele Sky ECC sunt adesea folosite de infractori pentru a comunica între ei fără ca poliția să poată urmări. Cu toate acestea, software-ul a fost spart și poliția din diferite țări ar putea lua măsuri.

Anchetatorii din Beglia și Olanda au interceptat un miliard de mesaje despre care se crede că erau criptate. Jumătate din aceste mesaje au fost deja descifrate.

Citeste si:  EXCLUSIV Bianca Drăgușanu a spus adevărul despre Bentley-ul său. Cine i l-a plătit, de fapt

500 de polițiști angrenați în operațiune

Cu consecințe cumplite: 17 tone de cocaină au fost descoperite, au fost operate 48 de arestări, iar zeci de arme și sume de bani au fost confiscate.

Se spune că Ben S. trebuia să dispute un meci de kickboxing împotriva lui Rico Verhoeven organizat de Glory la sfârșitul lunii ianuarie. Acesta a fost anulat din cauza unei leziuni la spate a kickboxerului. Se spune că a suferit o recidivă în timpul antrenamentelor în perioada de pregătire a meciului.

Citeste si:  Aterizarea unui avion Tarom cu turişti români, subiect de Breaking News în Kenya

Cel puțin 500 de polițiștii au fost detașați în această perioadă pentru identificarea suspecților. Astfel s-au aflat cine face afaceri ilegale. Se pare că au fost arestați și doi avocați, probabil în legătură cu o anchetă legată de droguri.

Citeste articolul pe ProSport

 45 total views