joi 29 iulie 4:06 PM

Abonare la google news

Situația lui Olimpiu Moruțan, analizată de Adrian Iencsi. „N-a demonstrat, nu a devenit Man!”


Situația lui Olimpiu Moruțan, jucător aflat pe lista de transferuri a celor de la Galatasaray, a fost analizată de Adrian Iencsi.


FCSB ar putea să îl cedeze pe Olimpiu Moruțan la Galatasaray, după ce trupa din Turcia l-a cumpărat cu 6,5 milioane de euro pe Alexandru Cicâldău. 

Galatasaray a început negocierile cu Gigi Becali pentru transferul lui Olimpiu Moruțan, iar latifundiarul din Pipera a solicitat 10 milioane de euro pentru a-l lăsa pe internaționalul român să plece în Turcia.

Situația lui Olimpiu Moruțan, analizată de Adrian Iencsi

Deși Gigi Becali a solicitat 10 milioane de euro, Galatasaray i-a transmis că este dispusă să ofere 5 milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan. Adrian Iencsi crede că latifundiarul din Pipera va ceda, dacă negocierile vor ajunge la suma de 8.000.000 de euro.

Totodată, Adrian Iencsi este de părere că Olimpiu Moruțan nu a ajuns la cel mai înalt nivel al său, dar că pe viitor poate fi vândut pe o sumă impresionantă.

„Pe 7-8 milioane, eu cred că da, pentru că sunt bani mulți. Moruțan nu a confirmat, adică nu a devenit un Man, care juca meci de meci, care înscria goluri importante, Moruțan a avut momente, dar e un jucător de perspectivă, extrem de talentat și e posibil să fie vândut pe bani foarte buni.

Mie îmi place foarte mult de Moruțan, joacă cu zâmbetul pe buze, se bucură de fotbal, are reușite, nu a avut timpul necesar să devină un lider. Dacă nu va pleca, cu siguranță că va deveni un jucător de bază. La FCSB deja sunt jucători tineri, importanți, s-a format un grup, se înteleg foarte bine între ei, acum depinde ce își dorește și domnul Becali, dacă într-adevăr va fi mulțumit”, a spus Adrian Iencsi, conform Sport.ro.

Prosport.ro