vineri 19 noiembrie 8:40 PM

Abonare la google news

Singurul tricolor remarcat după ratarea unei noi calificări. O echipă din Serie A îl vrea pe Andrei Rațiu

Andrei Rațiu poate trece mai ușor peste ratarea calificării la baraj, fundașul e dorit de o formație din Serie A. Jucătorul celor de la Huesca a fost printre singurii tricolori care au putut să iasă de pe teren cu capul sus, după dubla cu Islanda și Liechtenstein. România a dezamăgit și nu a prins nici locul doi în grupă, totuși Rațiu a dat satisfacție.


Chiar și la meciul cu Islanda, fundașul a fost mereu periculos, a încercat să urce de multe ori pe banda dreaptă, în atac. S-a apărat exact, dar și încercat să ajute în ofensivă. Din păcate, ceilalți colegi au fost mai puțin inspirați, așa că România nu va merge la baraj. Dar Rațiu poate să își schimbe echipa, chiar din iarnă.

Echipa din Serie A care a pus ochii pe Andrei Rațiu. Fundașul român ar fi coleg cu un fost câștigător al Ligii Campionilor

Segunda Division pare deja o casă prea mică pentru Rațiu. La 23 de ani, cota fundașului este în creștere. Rațiu a fost remarcat la echipa națională, inclusiv la Olimpiada de la Tokyo. A fost printre singurii remarcați la acel turneu, pentru România. La fel a fost și la meciurile din această toamnă. Așa că celor de la Huesca va fi greu să îl mai țină. 600.000 este cota jucătorului, dar sigur va fi plătită o sumă mai importantă pentru el.


Salernitana a mai încercat și în vară să îl transfere, dar italienii par mai determinați, în această iarnă. Revenirea în Serie A este mai dificilă decât se așteptau vișinii. Aceștia au doar 7 puncte, după 12 etape și menținerea în prima ligă este principalul obiectiv. Dacă va alege să meargă la Salerno, Rațiu ar fi coleg cu francezul Franck Ribery. La 38 de ani, veteranul este conducătorul din teren al italienilor.

Pentru Rațiu ar putea apărea oferte chiar mai importante. Decât să se lupte la retrogradare în Italia, ar putea încerca să cucerească titlul în Portugalia. Sporting Lisabona îl urmărește și ea pe fotbalist.

Rațiu ar putea fi antrenat tot de Mirel Rădoi la echipa națională

La echipa națională, Rațiu a avut o relație bună cu actualul selecționer. Chiar dacă și-a anunțat demisia, Mirel Rădoi ar putea continua pe banca României. Șefii de la Federație par mulțumiți de ceea ce a arătat România cu fostul fundaș, pe bancă. Și alți antrenori cer să se meargă pe mâna lui Rădoi

Cred că, în ultima perioadă, echipa națională a avut parte de un joc bun. Putem spune că am avut ghinion la meciul cu Islanda. Anumiți oameni pot spune că n-am reușit să câștigăm meciul cu Islanda, dar în fotbal se întâmplă să existe surprize. Sunt multe echipe de mare valoare care au ajuns să joace acest baraj. Cu puțin noroc, puteam să jucăm și noi acest baraj, a declarat Laurențiu Reghecampf

Playsport.ro


Stirile.eu