miercuri 19 ianuarie 1:01 AM

Abonare la google news

Simona Trașcă a plâns după ce a primit un mesaj. “Foarte rar mi-a zis că mă iubește!” Cine este bărbatul care a felicitat-o primul de ziua ei


Simona Trașcă nu a avut o relație prea apropiată cu tatăl ei, care foarte rar i-a spus că o iubește. Însă, în acest an, fosta asistentă TV a fost impresionată până la lacrimi de gestul pe care l-a făcut părintele ei, cu ocazia zilei sale de naștere. Bărbatul a fost prima persoană care i-a trimis o urare, iar blondina plâns de emoție.


(NU RATA: HĂRȚUITORUL SIMONEI TRAȘCĂ A AJUNS ÎN FAȚA MAGISTRAȚILOR: ”NU PUTEAM RENUNȚA!” A ÎNCERCAT SĂ SCAPE CU AJUTORUL PĂRINȚILOR)

Pe 1 ianuarie, Simona Trașcă a împlinit 42 de ani. Ex-asistenta TV a fost felicitată de mulți prieteni și membri ai familiei, însă cel mai mult a surprins-o mesajul primit de la tatăl ei, cu care nu are o legătură strânsă. Cei doi nu s-au mai întâlnit de aproximativ patru ani.

A fost primul, mi-a dat chiar înainte de 00.00. Am rămas cu telefonul în mână, mi-au dat lacrimile de fericire, normal. Foarte rar mi-a zis tata că mă iubește și oricum au fost mulți ani în care nu mi-a zis ‘La mulți ani’ deloc, așa că pentru mine a fost wow. Am vorbit de Crăciun, l-am sunat eu. Nu ne-am mai văzut de cred că trei ani sau patru. N-am mai apucat să ne vedem”, a spus Simona Trașcă.

Simona Trașcă a fost bătut de tatăl ei, în copilărie

Anul trecut, în mai, Simona Trașcă a mărturisit că bătăile pe care le-a primit în copilărie de la propriul tată au traumatizat-o. Fosta asistentă TV mai preciza că a reușit să își ierte părintele pentru agresiunile la care acesta a supus-o.

Tata mi-a spus că îi pare rău ce i-a făcut lui mama și că plânge pentru frate-miu și îi pare rău și de mine pentru ce ne-a făcut. El a avut o copilărie foarte grea. Eu nu vreau să îi ofer copilului meu copilăria mea. Cum a fost taică-miu tratat acasă, așa ne trata și pe noi. Mi-a zis și mie de câteva ori că mă iubește. Toată copilăria mea am fost leșinată după tata, cu toate că mă bătea foarte des și foarte rău. El știe că ne-a făcut foarte mult rău, dar asta este”, a mai povestit blondina.

(CITEȘTE ȘI: DEZVĂLUIRILE CANCAN.RO, CONFIRMATE DE SIMONA TRAȘCĂ. IUBITUL A STRÂNS-O DE GÂT ȘI A LOVIT-O)

Cancan.ro