Abonare la google news

Simona Hapciuc, de la Survivor, a ajuns de urgență la spital! Ce diagnostic i-au pus medicii

Vești proaste pentru Simona Hapciuc, de la Survivor. Ea a ajuns de urgență la spital după ce starea de sănătate i s-a agravat. La consult, medicii i-au pus un diagnostic alarmant – posibil infectată cu virusul Dengue! „Sindromul meningial de care sunt suspectă am înțeles ca ar fi foarte grav”, a spus Simona.

Fosta „Faimoasă” a avut probleme de sănătate imediat ce s-a întors din Republica Dominicană, însă nicio secundă nu a crezut că lucrurile sunt atât de grave.

Simona Hapciuc a acuzat dureri crunte de cap și sângerări nazale

În urmă cu câteva zile, Simona Hapciuc s-a confruntat cu niște dureri crunte de cap, dar a prezentat și sângerări nazale. Ulterior, la consult, a reieșit că situația nu este deloc ok. După ce a fost supusă mai multor investigații medicale, blonda a primit câteva vești îngrijorătoare.

Citeste si:  Noutăţi în dosarul audierilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ

„Am fost dispărută o perioadă, deoarece ieri am fost de urgență la spital. După cum v-am spus, la venirea mea din Dominicană am avut o perioadă în care m-am simțit foarte rău. Inițial, am pus totul pe seama oboselii, dar din păcate ieri am clacat și în urma rezultatelor am aflat că am o pancreatită, toxiintecție hepatică și un sindrom meningial”, a povestit Simona Hapciuc.

Simona Hapciuc, suspectă de infecție cu virusul Dengue

În zilele următoare, Simona va fi supusă unor noi investigații medicale.

Acum, însă, au apărut și alte vești proaste, iar doctorii nu exclud varianta ca starea ei să se înrăutățească. „Am ieșit acum pe semnătură din spital, dar voi continua cu seria investigațiilor. Simptomele mele erau de oboseală, sângerări nazale, dureri foarte mari de cap. Doctorii se tem că am contractat virusul Dengue. Sunt programată la mai mulți medici, sunt sub tratament. La mine s-au agravat simptomele destul de mult. Sindromul meningial de care sunt suspectă am înțeles ca ar fi foarte grav”, a mărturisit vedeta.

Citeste si:  Dennis Man a decolat acum spre Parma! Avem imagini de la plecarea fotbalistului | VIDEO

Simona Hapciuc, părăsită când a rămas însărcinată

O mămică model, Simona Hapciuc este cu adevărat o mămică luptătoare.  L-a crescut singură pe Dimitrie și asta nu fiindcă și-a dorit, ci urmare a deciziei tatălui băiatului, care a părăsit-o când era însărcinată!

„Dimitrie are 3 ani. Tatăl lui Dimitrie a hotărât să dispară când a aflat de sarcină. Am rămas o mamă singură din toate punctele de vedere. Nu mai am părinţi, iar fraţii mei sunt în străinătate. Am dus-o dintr-o luptă în alta. M-am luptat cu depresia după naştere, fac terapie şi acum, pentru că încă mă lupt cu demonii. Dar am o legătură specială cu copilul meu, Dimitrie merge cu mine la sală, în oraş, la filmări, peste tot. Singura mea slăbiciune e Dimitrie şi îmi va fi dificil să fiu departe de el”, a povestit Simona.

Citeste si:  Tensiuni între Washington și Ankara după arestarea a sute de persoane în Turcia. Ambasadorul american, convocat de urgență

Citeste articolul pe Gandul