miercuri 13 octombrie 7:06 PM

Abonare la google news

Simona Halep și Mircea Badea, întâlnire de gradul zero în trafic! Bolidul sportivei, criticat de realizatorul TV: „Îhh! Cu toată dragostea…”

Mircea Badea (47 de ani) a povestit un episod inedit cu Simona Halep (30 de ani)! Realizatorul TV a întâlnit-o pe campioana tenisului în trafic și a observat un detaliu neobișnuit la mașina acesteia.


Mircea Badea nu se ferește să critice gusturile Simonei Halep, cunoscutul realizator TV comentând preferințele tenismenei în materie de mașini! Asta după ce Badea a întâlnit-o recent pe Halep, chiar în traficul din București!

Pasionată de mașini de lux, Simona Halep și-a completat recent colecția cu un bolid Aston Martin! Numai că un detaliu al mașinii Simonei l-a contrariat pe cunoscutul om de televiziune! Pasiunea Simonei pentru mașini este binecunoscută, sportiva mai având în garaj și alte bijuterii pe roți, cum ar fi Porsche Cayenne Coupe, Porsche Taycan sau Mercedes AMG GT ER Coupe.


Simona Halep și Mircea Badea, întâlnire de gradul zero in trafic! Bolidul sportivei, criticat de realizatorul TV: „Cu toată dragoste, vișinie? Îhh!”

Mircea Badea a comentat în stilul caracteristic știrea că Simona Halep a primit mai multe mașini cadou din partea Porsche de-a lungul carierei și a povestit un episod inedit cu jucătoarea de tenis! Cei doi s-au intersectat în trafic, iar bolidul vișiniu al Simonei, marca Aston Martin, i-a atras atenția lui Mircea: „Ideea e că n-a vândut niciuna (n.r. – mașinile câștigate de Simona la turneele de tenis)! Adică le-a primit ‘cado’, dar nu le-a valorificat, le-a ținut!

Dar eu când am văzut-o prin oraș, zilele trecute, era cu Aston Martin. Și Aston Martin și-a lansat SUV-ul de curând! Nu și l-a lansat de multicel. Ea mai întâi se îmbracă și după aia zice: ‘Ia stai, mă, puțin! Cu ce mașină merg azi?’. Poate de asta avea… Totuși, culoarea de la Aston Martin, eu nici nu știam că fac ăia, era vișinie! Cu toată dragostea, vișinie? Adică… îhh!”, a povestit Mircea Badea în direct la Radio ZU.

Prosport.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !