vineri 8 octombrie 11:06 AM

Abonare la google news

Simona Halep și Gabriela Ruse au câștigat un meci nebun în proba de dublu la Indian Wells! De ce s-a enervat Simo și a dat cu racheta de pământ


Româncele Simona Halep și Gabriela Ruse au debutat cu victorie în proba de dublu de la Indian Wells, trecând de favoritele 7, Darija Jurak (Croația) și Andreja Klepac (Slovenia), cu scorul de 7-5, 7-6(7).


Simona Halep și Gabriela Ruse fac tandem pentru prima oară în circuitul WTA, iar reprezentantele noastre au impresionat la debutul în proba de dublu de la Indian Wells! Chiar dacă s-au impus în minimum de seturi, meciul cu „dublistele” Darija Jurak și Andreja Klepac nu a fost deloc unul liniștit.

Halep și Ruse s-au completat una pe cealaltă în noaptea de joi spre vineri și au comunicat în permanență, inclusiv în pauzele de odihnă! Totuși, au existat și momente în care româncele s-au enervat, iar Simona a dat cu racheta de pământ după un raliu pierdut.

Simona Halep și Gabriela Ruse au câștigat un meci nebun în proba de dublu la Indian Wells: 7-5, 7-6 cu Darija Jurak și Andreja Klepac

Simona Halep și Gabriela Ruse lăsau impresia că vor câștiga fără emoții partida cu Darija Jurak și Andreja Klepac, conducând cu set și 5-3! În mod surprinzător, Darija și Andreja au reintrat în meci, și-au adjudecat trei game-uri consecutive și chiar și-au creat trei mingi de set la 5-6 și 15-40! Chiar dacă Simona s-a enervat și a dat cu racheta de pământ, echipa românească a rămas lucidă și le-a salvat pe toate, împingând actul în tie-break!

Halep și Ruse au avut o primă minge de meci la 6-5 în tie-break, pe care au irosit-o! A urmat o nouă șansă de set pentru croată și slovenă, la 6-7, dar ultimele trei puncte ale partidei au fost câștigate de Simona și Gabriela, scor final 7-5, 7-6(7). Simona Halep, cea care va evolua vineri seară și la simplu, contra Martei Kostyuk, a reacționat după meci: „Ei bine, a fost distractiv!”. În optimile turneului de la Indian Wells, cuplul Simona Halep/Gabriela Ruse va întâlni perechea cehă Lucie Hradecka/Marie Bouzkova.

Prosport.ro