14 februarie 3:22 PM

Abonare la google news

Simona Halep – Serena Williams, un meci pe muchie de cuțit! Ce cotă la pariuri are românca pentru un nou succes la Australian Open

Simona Halep a făcut spectacol până acum la Australian Open, dar misiunea româncei în duelul cu Serena Williams se anunță una foarte grea: deși este pe locul 11, americanca este considerată favorită de casele de pariuri.

Imediat după ce Simona Halep a învins-o pe Iga Swiatek, casele de pariuri au stabilit cotele pentru meciul pe care românca îl va juca în sferturile de la Melbourne.

Simona Halep a atins un nou record personal, adjudecându-și duminică a 100-a victorie a carierei în turneele de Grand Slam.

Simona Halep nu e favorită cu Serena Williams! Ce cotă îi dau casele de pariuri pentru o victorie

Simona Halep are o cotă cuprinsă între 2,14 și 2,20 pentru un succes în fața Serenei. Cu o cotă între 1,66 și 1,74, marea campioană din Statele Unite este ușor favorită.

Chiar dacă a fost favorită cu Iga Swiatek, Simona Halep a avut o cotă foarte bună și pentru un succes în fața jucătoarei din Polonia: între 1,72 și 1,78. Fostul lider mondial a avut o misiune infernală cu Swiatek, în condițiile în care a pierdut primul act, dar românca a revenit superb, așa cum a făcut-o de atâtea ori.

Casele de pariuri se așteaptă la un meci disputat și chiar la trei seturi: cota pentru o partidă care să se termine cu set decisiv este una destul de mică pentru un meci de tenis: 2,32.

Cel mai probabil, vom avea un meci cu cel puțin 19 game-uri, cota fiind una mică pentru un astfel de scenariu: 1,34.

În ceea ce privește cucerirea primului Grand Slam din acest an, Simona Halep este considerată a patra favorită, cota jucătoarei noastre fiind 7,50.

Naomi Osaka are cele mai mari șanse să se impună la Australian Open. Casele de pariuri îi dau jucătoarei din Japonia o cotă de 2,60.

Sursa: Prosport