Abonare la google news

Simona Halep revine pe terenul de tenis săptămâna viitoare! Ce trebuie sa facă înainte de a-și relua pregătirea

Simona Halep (29 de ani) își va relua antrenamentele pe terenul de tenis săptămâna viitoare, dar înainte de asta trebuie să facă un nou RMN, care să-i arate dacă este din nou aptă pentru efort.

Accidentarea suferită de Simona Halep, luna trecută, la turneul WTA 1.000 de la Roma, i-a dat jucătoarei de tenis toate planurile peste cap! Simona a ratat participarea la Roland Garros (30 mai – 13 iunie), fiind forțată sa stea departe de lumea antrenamentelor aproape două săptămâni.

Vestea buna e că, începând de săptămâna viitoare, câștigătoarea Grand Slam-ului parizian, dar și a prestigiosului turneu de la Wimbledon, va putea reintra la antrenamente pe terenul de tenis! Halep va face tot posibilul pentru a-și apăra titlul la All England Club, în perioada 28 iunie – 11 iulie.

Simona Halep reia antrenamentele pe terenul de tenis săptămâna viitoare! Ce trebuie să facă înainte

Înainte ca Simona Halep să revină pe terenul de tenis, la antrenamente, eleva lui Darren Cahill trebuie să facă un lucru extrem de important! Este vorba despre un nou RMN, care sa-i arate dacă din punct de vedere medical este din nou aptă pentru efort.

Halep va fi supervizată în pregătirea ei de către antrenorul Darren Cahil (55 de ani)! Australianul se află de câteva zile la București! Deocamdată, Simona și-a reluat antrenamentele pe bandă, urmând să facă exercițiile gradat, de la ușor la greu. Halep și-a fixat ca țintă principală câștigarea unei medalii la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Simona Halep speră la aurul olimpic în ciuda accidentării dureroase pe care a suferit-o

Turneul de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice este programat între 24 iulie și 1 august! meciurile vor avea loc pe o suprafață dură, iar Simona trebuie să fie 100% recuperată până atunci: „Momentan, Jocurile Olimpice sunt mai importante, este și o perioadă destul de lungă în care pot să îmi revin total.

Nu știu, de la zi la zi vreau să văd și atunci o să spun ceva mai clar. O medalie olimpică este foarte importantă și chiar îmi doresc. După 10 ani în care joci săptămână de săptămână la cel mai înalt nivel, probabil și uzura și-a spus cuvântul”, a spus Simona după accidentarea dureroasă de la gamba stângă.

Citeste articolul pe ProSport