miercuri 27 octombrie 1:48 PM

Abonare la google news

Simona Halep „i-a pus gând rău” Soranei Cîrstea! Motivul surprinzător pentru care fostul lider WTA a luat wild card la turneul de la Linz

Simona Halep (18 WTA) a solicitat wild card la turneul de la Linz, în perioada 6 – 12 noiembrie, deși nu mai jucase la competiția austriacă din anul 2012. Fostul lider mondial a luat această decizie surprinzătoare, după ce Sorana Cîrstea (38 WTA) a evitat-o la ultimele turnee din circuit.


Simona Halep „i-a pus gând rău” Soranei Cîrstea, după ce conaționala ei a evitat-o la turneele de la Moscova și Transylvania Open! Simona și Sorana Cîrstea s-au antrenat împreună în Statele Unite, la turneul de la Cincinnati, dar se pare că relația dintre cele mai bune jucătoare de tenis ale României s-a răcit din nou. În trecut s-a zvonit că Sorana s-a retras din naționala de Fed Cup din cauza Simonei.

Dacă Sorana Cîrstea nu a dorit să mai dea ochii cu Simona Halep și „a sărit” peste ultimele două turnee din calendar, jucătoarea din Constanța s-a hotărât să meargă ea după „Sori”, la Linz. Se pare că Simona ține cu orice preț să o învingă pe Sorana, având în vedere că aceasta o conduce pe Halep în meciurile directe cu 2-1.


Simona Halep a luat wild card la Linz, după ce Sorana Cîrstea a evitat-o la ultimele turnee

Decizia Simonei Halep de a solicita un wild card la turneul WTA de la Linz pare a fi mai mult una de orgoliu! După ce Sorana Cîrstea a evitat-o pe constănțeancă și nu s-a înscris la Moscova și Transylvania Open, Simona Halep a decis să meargă la Linz, acolo unde „Sori” se afla deja pe tablou principal.

Este greu de crezut că Simona Halep ar fi luat această decizie din oricare alt motiv, ținând cont că fostul lider mondial nu a mai participat din anul 2012 la turneul de la Linz. În schimb, Sorana Cîrstea este o prezență constantă la competiția din seria WTA 250, ea având nu mai puțin de nouă apariții în carieră la Linz, în sezoanele 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2016, 2017, 2018 și 2020.

Simona Halep aleargă după revanșă: Sorana Cîrstea a învins-o în ultimul meci direct

Halep și Cîrstea nu s-au mai întâlnit într-un meci oficial de mai bine de 11 ani, iar cea care aleargă după revanșă este Simona, condusă cu 2-1 în duelurile directe!

Sorana, pe atunci o jucătoare mai experimentată, o învingea pe Simona în calificările turneului de la Cincinnati 2010, cu 6-2, 6-4! Tot Cîrstea și-a adjudecat și primul meci direct cu Halep, 3-6, 6-3, 6-1 în sferturile turneului ITF de la București 2008! Singurul duel câștigat de Simona în fața Soranei s-a desfășurat în optimi la Marbella 2010, scor 6-4, 7-6(4).

Prosport.ro


Stirile.eu