28 septembrie 1:18 PM

Abonare la google news

Simona Halep, explicații după despărțirea de Darren Cahill. „Am avut un gol în stomac! S-a uzat relația!” De ce n-a mers australianul la cununia cu Toni Iuruc

Simona Halep (30 de ani) a oferit explicații după despărțirea de Darren Cahill.

Simona Halep a anunțat că nu va mai colabora cu Darren Cahill în urmă cu șase zile, după ce aceștia au lucrat împreună în ultimii șase ani.

La aproape o săptămână de la momentul în care a oficializat ruptura de Darren Cahill, Simona Halep a dorit să explice de ce a ajuns la decizia de a nu mai lucra alături de antrenorul din Australia.

Simona Halep, explicații după despărțirea de Darren Cahill

Totodată, sportiva în vârstă de 30 de ani a explicat și de ce Darren Cahill nu a participat la cununia ei cu Toni Iuruc care a avut loc pe 15 septembrie, imediat după US Open 2021.

„Au fost 6 ani deosebiţi, un om extraordinar, doar relaţia profesională s-a întrerupt. Anul a fost greu, cu pandemia, nu a ajuns acasă deloc 9 luni de zile. Acum trebuie să stea pentru off-seson şi era foarte greu. Cred că s-a uzat un pic relaţia profesională şi am hotărât de comun acord să ne oprim.

Dar nu s-a sfârşit relaţia, mi-a părut rău, am avut un gol în stomac, bineînţeles. Şi el la fel. Dar suntem prieteni foarte buni şi mă bucur foarte mult că am reuşit să câştig cu adevărat un prieten şi ne înţelegem foarte bine.

Nu a venit la nuntă pentru că soţia nu putea să părăsească Australia şi a hotărât că, dacă pandemia se va duce la anul, îi aştept cu mare drag”, a explica Simona Halep, conform Telekomsport.

Simona Halep și Darren Cahill. Sursă foto: Instagram

Simona Halep va lucra alături de Adrian Marcu

La scurt timp după ce a încheiat contractul cu Darren Cahill, Simona Halep a anunțat cine este noul ei antrenor. Sportiva în vârstă de 30 de ani va colabora din nou cu Adrian Marcu, antrenorul alături de care a lucrat înainte de a intra în Top 10 WTA.

Citeste articolul pe ProSport