31 mai 5:00 PM

Abonare la google news

Simona Halep, declarații răscolitoare după ce a ratat prezența la Roland Garros: „Sufăr! Toată lumea e la turnee, iar eu acasă”

Duminică a început turneul de Grand Slam de la Roland Garros, iar Simona Halep (29 de ani) s-a arătat vizibil afectată de faptul că a rămas acasă, în timp ce colegele ei concurează la Grand Slam-ul parizian. 

Simona Halep se simte rău atât din punct de vedere fizic, cât și sufletesc în aceste zile! Sportiva din Constanța a ratat prezența la Roland Garros pentru prima oară în carieră, din cauza unei accidentări la gamba stângă, pe care a suferit-o în timpul turneului de la Roma.

Halep a oferit detalii despre cum decurge recuperarea, spunând că ruptura la gambă i-a afectat serios și starea de spirit! Campioana ediției din 2018 a turneului de la Roland Garros (30 mai – 13 iunie) este posomorâtă din cauză că nu joacă pe zgura pariziană în acest an!

Simona Halep, declarații răscolitoare după ce a ratat prezența la Roland Garros: „Toată lumea e la turnee, iar eu sunt acasă!”

Simona Halep a făcut declarații dureroase, după ce a fost nevoită să renunțe la Roland Garros: „Sufăr puțin! Toată lumea e la turnee, iar eu sunt acasă. Nu pot nici să mă antrenez pentru că accidentarea încă e la început. Va trebui să mai stau o perioadă fără tenis, fără alergare pentru că muşchiul încă nu s-a sudat, ca să spun aşa, şi e destul de greu, pentru că nu sunt obişnuită să stau în mijlocul sezonului acasă şi să nu pot să fac nimic.

Am acceptat acest lucru, am acceptat această accidentare şi sunt destul de pozitivă pentru că ştiu că, dacă eşti pozitiv şi ai încredere, te poţi vindeca mai repede şi am început deja procesul vindecării. Eu tot timpul privesc partea bună a lucrurilor şi partea plină a paharului. Am timp să mă odihnesc, am timp să lucrez pe ceea ce mai trebuie să lucrez, puţină forţă în partea de sus a corpului, mental trebuie să mă odihnesc, emoţional, iar acum privesc cu încredere spre obiectivele care au mai rămas anul acesta”, a spus Simona Halep într-un interviu pentru Eurosport.

Citeste articolul pe ProSport