Abonare la google news

Simona Halep, accidentare serioasă: „Era inevitabil să se retragă! Este o afecțiune dureroasă!”

Simona Halep n-a putut să participe la turneul de la Doha, nu va merge nici în Dubai, iar presa din America a subliniat problemele pe care le are jucătoarea noastră încă din adolescență.

Tennis World USA a scris despre hernia de disc cu care a fost diagnosticată Simona Halep în urmă cu mai mulți ani, iar românca a dezvăluit calvarul prin care a trecut: „La 17 ani am avut prima problemă la spate și mi-au spus că sunt cea mai tânără pacientă cu hernie de disc. Am în jur de patru hernii, nu sunt ușor de gestionat, din 2008 am făcut exerciții zi de zi, a trebuit să îmi recuperez foarte bine mușchii de lângă coloana vertebrală că să îmi ţină discurile în aceeași linie. Cu bătăturile am avut de tras când eram copil, aveam carne vie și trebuia să joc meciuri”, a spus fostul lider mondial, în documentarul „3 mm” transmis de Pro TV.

Față de săptămâna precedentă nu s-a înregistrat nicio modificare în top 10 WTA, iar Simona Halep rămâne pe poziția a treia mondială. Deși cele 1.000 de puncte pe care le pierde nu o afectează în ceea ce privește clasamentul, situația devine critică în cursa pentru Turneul Campioanelor. Halep a pierdut în această săptămână trei locuri în WTA Race, coborând pe poziția a 13-a.

Presa din America, dezvăluiri despre accidentarea Simonei Halep: „Este o afecțiune dureroasă!”

„Era inevitabil ca Simona să fie nevoită să se retragă de la turneul de la Dubai, dar a așteptat să vadă cum sau dacă starea ei se va schimba înainte de a renunța. Pe finalul adolescenței, Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc. Este o afecțiune dureroasă, în care un disc sau mai multe se clatină și se umflă într-o deschidere anormală. Durerile sunt recurente și din acest motiv Halep a fost nevoită să se retragă de la Qatar Open luna trecută și acum de la Dubai”, scrie Tennis World USA.

Citeste articolul pe ProSport