vineri 3 septembrie 8:06 PM

Abonare la google news

Simona Halep a simțit din nou dureri în meciul cu Rybakina de la US Open


Simona Halep (România, 13 WTA) nu scapă de problemele fizice! Jucătoarea noastră a resimțit dureri în timpul meciului-thriller cu Elena Rybakina (Kazahstan, 20 WTA) din turul al treilea la US Open!


După ce s-a accidentat recent atât la gambă, cât și la coapsă, Simona Halep a simțit dureri și la umăr în timpul meciului dramatic pe care sportiva noastră îl dispută la US Open contra Elenei Rybakina.

La scorul de 7-6(11), 2-3, Elena Rybakina a solicitat un time out medical, fiindu-i bandajat piciorul. Halep a profitat de prezența fiziotarepeutului pe teren și a primit și ea îngrijiri, la umărul drept.

Simona Halep a simțit din nou dureri, în meciul-thirller cu Elena Rybakina de la US Open

Simona Halep a resimțit dureri la umărul drept după ce a câștigat un prim set incredibil în turul al treilea la US Open, scor 7-6(11) cu Elena Rybakina! Românca a revenit magistral în primul act, care a fost un adevărat carusel: Simona a întors de la 3-5, a trimis setul în prelungiri, apoi a condus cu 6-2 în tie-break! Simona Halep a irosit 6 mingi de set, Elena Rybakina a ratat și ea 4, dar eleva lui Darren Cahill s-a impus dramatic după o oră și 5 minute.

După ce a primit îngrijiri medicale, Simona a revenit pe teren și a continuat să joace raliuri spectaculoase, dar a cedat setul secund cu 4-6! Elena Rybakina este prima favorită cu care se duelează Simona la ediția din 2021 a Grand Slam-ului desfășurat la New York! Halep și Rybakina s-au mai confruntat de două ori în circuit, împărțindu-și victoriile: 4-5 (abandon Simona Halep) în optimi la Wuhan 2019, respectiv 3-6, 6-3, 7-6(5) pentru româncă în finala de la Dubai 2020!

Prosport.ro