marți 19 octombrie 5:30 PM

Abonare la google news

Simona Halep a rămas singura româncă pe tabloul principal la Moscova! Ce a pățit Irina Bara

Simona Halep (19 WTA) a rămas singura româncă pe tabloul principal de la Moscova, turneu din seria WTA 500, după ce Irina Bara (136 WTA) a suferit o înfrângere usturătoare în primul tur.


Irina Bara a pierdut fără drept de apel, marți, în primul tur la Moscova, scor 0-6, 5-7 în fața Terezei Martincova (Cehia, 51 WTA). Simona Halep a rămas astfel singura româncă în proba de simplu a turneului dotat cu premii în valoare totală de 565.530 de dolari.

Meciul dintre Irina Bara și Tereza Martincova a început dezastruos, românca pierzând primele 9 game-uri ale întâlnirii! Martincova a avut 6-0, 3-0, Bara a reintrat în meci și chiar a condus cu 5-4 în manșa secundă, dar românca nu a putut menține ritmul, cedând următoarele trei game-uri și inclusiv partida.


Simona Halep a rămas singura româncă pe tabloul principal la Moscova, după ce Irina Bara a pierdut dără drept de apel în primul tur

Simona Halep, beneficiară a unui wild card, este singura româncă rămasă pe tabloul principal de la Moscova! Simona debutează marți în Rusia, după ora 16:30, contra rusoaicei Anastasia Potapova (68 WTA)! Halep și Potapova s-au mai confruntat o singură dată în circuitul de tenis profesionist, chiar în acest sezon, iar sportiva noastră s-a impus cu 6-4, 6-4 în runda secundă la Gippsland Trophy. Dacă trece de jucătoarea locală, Simona va da peste altă rusoaică în optimile de finală: câștigătoarea partidei Veronika Kudermetova (32 WTA) – Oksana Selekhmeteva (238 WTA).

Irina Bara a avut șansa de a intra pe tabloul principal de la Moscova, ca lucky loser, după ce a pierdut în finala calificărilor, 0-6, 1-6 cu Qinwen Zheng (China, 158 WTA)! Dar Bara nu a profitat de ocazia ivită și a cedat clar disputa cu Tereza Martincova, 0-6, 5-7 după o oră și 20 de minute de joc. Irina se consolează cu un premiu de 6.650 de dolari și 1 punct WTA după eliminarea suferită la turneul din capitala Rusiei. Favorită principală de la Moscova este Aryna Sabalenka (Belarus), în timp e Simona Halep are statut de cap de serie numărul 8.

Prosport.ro


Stirile.eu