vineri 29 octombrie 1:00 AM

Abonare la google news

Simona Halep a aflat când va juca în sferturile de la Transylvania Open


Simona Halep și-a aflat adversara din sferturile Transylvania Open! Jucătoarea noastra va da peste Jaqueline Cristian, numărul 105 în lume.


Meciul dintre Halep și Cristian, de vineri, va fi al patrulea al zilei pe terenul central de la Cluj-Napoca. Simona a mai întâlnit o jucătoare din România la Cluj-Napoca, pe Gabriela Ruse, iar meciul nu a avut istoric, scor 6-1, 6-2.

„Spatele mi s-a blocat, durerea este foarte mare și nu mă pot apleca sau mișca prea mult. Dar sunt obișnuită cu durerea, am mai avut asta înainte, am vrut să continui și să termin acest meci. E bine că am câștigat, nu știu cum, dar este o victorie bună pentru mine!”, a declarat Halep, după victoria de joi.

Simona Halep – Jaqueline Cristian, în sferturile Transylvania Open

Simona Halep este favorită certă în partida cu Jaqueline Cristian, în condițiile în care fostul lider mondial a câștigat ultimele 13 dispute contra compatrioatelor sale.

Cele două jucătoare se vor întâlni vineri, nu înainte de ora 18:00.

După confruntarea Halep – Cristian va avea loc şi sfertul de finală Emma Răducanu (Marea Britanie, 23 WTA şi cap de serie numărul 3) – Marta Kostiuk (Ucraina, locul 55 WTA).

Dacă trece și de ucraineancă, britanica de origine română poate da peste Simona Halep în semifinalele Transylvania Open.

Rezultatele de joi de la Transylvania Open

Mona Barthel – Marta Kostyuk 4-6, 4-6
Irina Bara – Rebecca Peterson 0-6, 3-6
Emma Răducanu – Ana Bogdan 6-3, 6-4
Simona Halep – Varvara Gracheva 6-4, 6-2
Alison van Uytvanck – Anett Kontaveit 3-6, 4-6

Prosport.ro