Abonare la google news

Silviu Iștoan, tânărul ucis la Oneşti, condus pe ultimul drum

Silviu Iștoan, tânărul de 36 de ani sechestrat şi ucis în apartamentul din Oneşti, este condus pe ultimul drum. Acesta a rămas orfan de mamă de la vârsta de trei ani, fiind crescut de tată alături de fratele său.

Silviu Iștoan, tânărul de 36 de ani sechestrat şi ucis în apartamentul din Oneşti, condus pe ultimul drum

Citeşte şi Gheorghe Moroşan, criminalul de la Oneşti, i-ar fi imobilizat pe cei doi muncitori cu spray paralizant. Ipoteza şocantă a anchetatorilor

Tânărul în vârstă de 36 de ani este una dintre victimele sechestrate şi ucise de Gheorghe Moroşan. Silviu a rămas orfan de mamă la vârsta de trei ani, fiind crescut împreună cu fratele său doar de tată.

Citeste si:  Firea îi răspunde lui Vlad Voiculescu: Domnule ministrul al Sănătății cu repetiție, în mandatul căruia mor bolnavi nu de afecțiunea pentru care s-au internat, ci din cauza incompetenței criminale care vă caracterizează

El lucra ca electrician de ani de zile la combinatul din localitate. Pe 1 martie a fost trimis împreună cu colegul său să renoveze fostul apartament al criminalului, moment în care au fost surprinşi de Gheorghe Moroşan.

Înarmat cu un cuţit, bărbatul în vârstă de 68 de ani i-a sechestrat, i-a legat şi i-a ţinut închişi pe balconul apartamentului. A sunat la Poliţie şi a anunţat că i-a luat ostatici pe cei doi electricieni şi că îi va ucide dacă nu primeşte 30.000 de euro şi apartamentul înapoi. Mai mult, bărbatul a cerut să stea de vorbă cu un ministru.

După ore întegi de negocieri, cele două victime au fost ucise.

Citeste si:  Scriitorul Florin Toma, fost pacient în salonul incendiat de la Spitalul "Matei Balș": „Caloriferele erau reci. Mi s-a spus că există pericolul incendiului sau al exploziei”

Citeşte şi Criminalul de la Oneşti şi-a pus victimele să-şi sune familiile înainte să le omoare

Ministrul Bode a numit o conducere interimară la IPJ Bacău, după crimele de la Oneşti

Potrivit unui ordin al ministrului Afacerilor de Interne, comisarul șef de poliție Buliga Toader a fost împuternicit să exercite, pentru 3 luni, atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, anunţă IGPR.

Buliga Toader are peste 25 de ani de experiență în structurile Ministerului Afacerilor Interne, din anul 2009 exercitând atribuții manageriale în mai multe structuri, printre care, în perioada 2016 – 2018, la nivelul conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

În perioada 2018 – 2020 a ocupat funcții de conducere în cadrul Corpului de Control al ministrului, iar din luna august 2020 și până în prezent, a ocupat funcția de director general adjunct în cadrul Direcției Generale Management Resurse Umane din M.A.I.

Citeste si:  CTP are ideea care ar fi salvat muncitorii din Oneşti: "Înţeleg că era un lunetist, dar nu vedea de un copac. Nu s-ar fi putut tăia copacul?"

Cu aceeași dată, din dispoziția inspectorului general al Poliției Române, comisar șef de poliție Bălău Constantin Dragoș a fost împuternicit să exercite, pentru 3 luni, atribuțiile funcției de adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Comisarul șef de poliție Bălău Constantin Dragoș are peste 23 de ani de experiență în structurile Ministerului Afacerilor Interne, din anul 2005 fiind șef al Poliției Muncipiului Roman.

Citeste articolul pe RomaniaTV