Abonare la google news

Silviu Dehelean, provenit din USR, este noul preşedinte al filialei Bihor a USR PLUS. Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, aleasă vicepreşedinte

”Noul preşedinte al filialei judeţene este deputatul Silviu Dehelean, ales pentru un mandat pe 4 ani. Noii vicepresedinţi includ profesionişti din domeniile administraţiei, sănătăţii şi mediului sau antreprenoriatului: Daniel Palaghianu, Ioana Mihăilă, Ioan Gal, Andrei Acs, Cătălin Sime, Adrian Derban şi Alin Puşcău”, anunţă USR PLUS Bihor. Contracandidata lui Dehelean a fost Eleonora Tiu Chiriac, provenită din PLUS.

Comisia de cenzori, compusă din 3 membri, este prezidată de către Ioana Gal, în timp ce noul preşedinte al Comisiei de Arbitraj a fost ales Marius Şovarschi.

”Avem un scop comun în următorii 4 ani, unul extrem de clar definit: acela de a contribui, prin proiecte concrete, la creşterea calităţii vieţii bihorenilor şi de a reprezenta o alternativă reală, mai ales în domeniile de expertiză, în cadrul alegerilor din 2024. Parcurgem de acum acest drum plin de provocări ca un singur partid şi sperăm să vă avem alături. Felicitări noii echipe!”, este mesajul USR PLUS Bihor.

Filialele USR PUS au termen până la începutul lunii iulie pentru a-şi alege conducerile în urma fuziunii. Alegerile din filiale sunt considerate un prim semnal în perspectiva alegerilor pentru preşedintele formaţiunii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul