Abonare la google news

Silvio Berlusconi, internat de urgență în spital! Fostul premier italian are probleme cardiace

Silvio Berlusconi, internat de urgență în spital! Fostul premier italian are probleme cardiace
Silvio Berlusconi / Sursă FOTO: Profimedia Images

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, în vârstă de 84 de ani, a fost internat de urgență, joi, într-un spital din Monte Carlo, din cauza unor probleme cardiace. Anunțul a fost făcut de medicul său personal, Alberto Zangrillo, pentru agenția italiană de ştiri ANSA, citată de Agerpres.

Silvio Berlusconi se afla în orașul francez Valbonne, în apropiere de Nisa, când i s-a făcut rău, iar medicul fostului premier a declarat că acesta a fost internat într-un spital din apropiere, deoarece că ar fi fost riscant să fie adus înapoi în Italia.

Citeste si:  Ministrul de Externe spaniol sosește la București. Arancha González Laya va avea întâlniri oficiale cu președintele Iohannis, premierul Cîțu și ministrul Aurescu, la 140 de ani de relații diplomatice româno-spaniole

Silvio Berlusconi a avut Covid-19

În luna septembrie, Berlusconi a fost confirmat cu noul coronavirus, fiind internat cu pneumonie în spitalul San Raffaele din Milano. Acesta a fost internat, în data de 3 septembrie, cu diagnosticul de dublă pneumonie interstiţială cauzată de infecţia cu COVID-19. Politicianul are diverse comorbidităţi, fapt ce i-a prelungit perioada de internare.

A fost, poate, cea mai dificilă încercare a vieții mele”, a declarat acesta, la externare.

Silvio Berlusconi a fost de trei ori premierul Italiei, ultimul mandat fiind în perioada 2008-2011.

Citeste si:  Voie bună la Universitatea Craiova înaintea meciului cu Chindia! Jucătorii au râs copios la un joc reinventat | GALERIE FOTO

Medicul lui Silvio Berlusconi, după infectarea fostului premier italian cu Covid-19: Dacă s-ar fi infectat în timpul crizei sanitare, nu ar fi supravieţuit

Silvio Berlusconi a fost testat pozitiv pentru coronavirus, iar potrivit medicului său, politicianul nu ar fi supravieţuit în timpul crizei sanitare.

Într-un interviu acordat postului de televiziune La7, medicul a confirmat că gradul de infecţie de care suferă Berlusconi este ridicat, potrivit Mediafax.

Citeste si:  Globe Soccer Awards | Cristiano Ronaldo, desemnat jucătorul secolului 21

În interviul acordat postului de televiziune, medicul a declarat că ceea ce l-a salvat pe fostul premier a fost internarea promptă şi medicaţia adecvată.

Zangrillo a admis că, în plină criză sanitară, Silvio Berlusconi ar fi putut avea soarta celor 35.597 de victime cauzate de coronavirus, în acea perioadă, în Italia.

Sursa: Gandul

 23 total views