vineri 3 decembrie 7:33 PM

Abonare la google news

Șicanele continuă! Preparatorul fizic al lui Ionuț Chirilă a fost umilit de noii patroni de la Academica Clinceni


Scandalul continuă la Academica Clinceni! Un episod șocant s-a petrecut azi, cu câteva ore înainte de meciul cu Dinamo. Preparatorul lui Ionuț Chirilă, Roberto de Filippis a fost anunțat că rămâne, după care italianul a fost dat afară din hotelul echipei.


Echipa de pe ultimul loc din Liga 1 trăiește periculos în continuare! Primarul din Clinceni, Adrian Budeanu, a hotărât să se despartă de antrenorul Ionuț Chirilă (55 de ani), cu toate că tehnicianul mai are un contract valabil pe doi ani.

Acesta a refuzat să i se rupă contractul pur și simplu, iar scandalul s-a mutat la televizor și pe site-urile de sport. Un nou acționar a venit la echipă, iar noua conducere l-a umilit pe Chirilă. Acesta a găsit porțile bazei de pregătire închise.

Preparatorul fizic al lui Ionuț Chirilă, umilit de noii patroni ai Academicii Clinceni! Italianul a fost dat afară din hotel 

Până la momentul înțelegerii părților, un episod șocant s-a întâmplat vineri cu un om din staff-ul lui Chirilă. Conform surselor ProSport, antrenorul a mers la club pentru a primi o hărtie oficială care să certifice faptul că e suspendat din funcție.

Alături de cel supranumit ”Cappellino” a mers și preparatorul său fizic, Roberto de Filippis. Italianul a încercat să obțină același lucru, dar secretarul clubului, Dani Kassai (fiul lui Bela Kassai) i-a transmis că noul patronat îl vrea în programul echipei.

Italianul l-a întrebat pe Chirilă ce să facă, iar acesta i-a transmis: „du-te și ajută echipa! Joacă diseară cu Dinamo, mergi acolo și fă încălzirea cu băieții. Ajută-i cu ce au nevoie!”. Zis și făcut! De Fillippis s-a dus în cantonamentul echipei, s-a cazat la hotel și a coborât la masă cu jucătorii.

Acesta a început să discute cu jucătorii despre partidă de diseară cu Dinamo. După aproximativ 30 de minute, un membru al managementului i-a transmis preparatorului că trebuie să plece de urgență din hotel pentru că nu mai este dorit la echipă.

Prosport.ro